Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

H τελευταία βόλτα του Ηλία Παυλίδη στα καταστήματά του και στον Εμπορικό Σύλλογο - Πλήθος κόσμου στην κηδεία - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

H τελευταία βόλτα του Ηλία Παυλίδη στα κ...

Βαρύ το κλίμα

Πλήθος κόσμου παρέστη το απόγευμα της Τρίτης 12 Ιουνίου στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας στην Πάτρα, για να απευθύνουν το «ύστατο χαίρε», τον έμπορο Ηλία Παυλίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών. Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, άνθρωποι με τους οποίους ο εκλιπών είχε συνεργαστεί από την μακρά και έντονη παρουσία του στα συνδικαλιστικά πράγματα του εμπορικού κόσμου, όλοι ήταν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον Ηλία.

Τραγικές φιγούρες, η γυναίκα του Λαμπρινή και η κόρη τους Πελαγία, αλλά και οι γονείς του Χρήστος και Πελαγία, οι οποίοι μένουν πίσω.

Νωρίτερα

Η Πάτρα και όχι μόνο αποχαιρετά αυτή την ώρα τον Ηλία Παυλίδη. Ο εμπορικός κόσμος του λέει το ύστατο χαίρε. Πριν λίγα λεπτά η πομπή με τη σορό του γνωστού Πατρινού εμπόρου πέρασε από τον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών και τα καταστήματά του. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας Πατρών. Η κηδεία του γίνεται αυτή την ώρα.

Η σορός του έχει φτάσει ήδη στον ναό.

Μια τελευταία βόλτα από τα καταστήματά του (υποδήματα) στη Μαιζώνος και μια τελευταία στάση έξω από τον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας.

Η πομπή πριν φτάσει στον ναό θα περάσει από τα καταστήματά του στη Μαιζώνος και θα γίνει μια σύντoμη στάση στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, έξω από τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών.

O Ηλίας Παυλίδης ήταν από τους πιο γνωστούς και δραστήριους συνδικαλιστικά εμπόρους της Πάτρας και όχι μόνο.

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή χθες στα 57 χρόνια του. Η κηδεία του θα γίνει στις 4.30 σήμερα το απόγευμα από τον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας Πατρών, στη Μαιζώνος.

 

Φίλε Ηλία, εμείς θα σε θυμόμαστε δυναμικό" - Το αντίο του Γιώργου Ρώρου στον Παυλίδη - ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις