Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον ανακριτή σήμερα οι φίλοι του 30χρονου Παναγιώτη - Κακουργηματικές οι κατηγορίες λέει η Εισαγγελέας Ηλείας

Στον ανακριτή σήμερα οι φίλοι του 30χρον...

Ο 30χρονος πέθανε από παθολογικά αίτια στο σπίτι τους και τον μετέφεραν νεκρό με βέσπα στο κέντρο της πόλης όπου τον εγκατέλειψαν

Κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα αποδίδονται στους δύο άντρες που έχουν εμπλοκή στην υπόθεση θανάτου του 30χρονου Παναγιώτη Σταυρόπουλου. Ο 44χρονος και ο 42χρονος οδηγήθηκαν προχθες στην Εισαγγελέα Ηλείας με την κατηγορία της παράλειψης λυτρώσεως από κινδύνου ζωής σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Όμως βάσει των δεδομένων που εξέτασε η Εισαγγελέας η κατηγορία μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και έτσι παραπέμπονται στον Ανακριτή την Τετάρτη για να απολογηθούν.

Τον μετέφεραν νεκρό πάνω σε...βέσπα και τους έπεσε στο δρόμο...Συγκλονίζει ο θάνατος μυστήριο 30χρονου στον Πύργο Ηλείας

Ο θάνατος του 30χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια και οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται σε λίγο καιρό να ρίξουν περισσότερο φως στα ακριβή αίτια.

Ωστόσο οι Αρχές ερευνούσαν τις ιδιαίτερες συνθήκες που βρέθηκαν οι τρεις άντρες το βράδυ του Σαββάτου, όπου κατέρρευσε ο 30χρονος αλλά και τους λόγους που οι δύο φίλοι του δεν ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ ή την Αστυνομία για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Αντίθετα όπως φέρονται να υποστήριξαν, αφού προσπάθησαν να τον συνεφέρουν, κοιμήθηκαν και έπειτα όταν ξύπνησαν αποφάσισαν να τον μεταφέρουν και να τον εγκαταλείψουν νεκρό σε δρόμο του Πύργου με τη γνωστή συνέχεια.

Προφανώς οι Εισαγγελικές Αρχές θα εξετάσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του 30χρονου και την εμπλοκή των δύο άλλων αντρών.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις