Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με επιτυχία η εκπαίδευση ιπταμένων στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας

Με επιτυχία η εκπαίδευση ιπταμένων στην ...

Στο πρώτο σεμινάριο Range Training Officer

Το πρώτο σεμινάριο Range Training Officer (RTO) του Σχολείου Όπλων Τακτικής, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ), στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιελάμβανε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση (πτήση σε αποστολές σχηματισμού αεροσκαφών) με σκοπό την καλύτερη και ποιοτικότερη εκπαίδευση και συνεργασία με αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και τα ξένων κρατών, κατά τη διάρκεια ασκήσεων και συνεκπαιδεύσεων.

Τα πιστοποιητικά επέδωσε, στους 4 αξιωματικούς Ελεγκτές Αεράμυνας, ο υποδιοικητής του ΚΕΑΤ, σμήναρχος Κωνσταντίνος Ζολώτας.

Την ίδια ώρα ολοκληρώθηκε η φοίτηση των σπουδαστών της 1ης για το 2018 εκπαιδευτικής σειράς αξιωματικών του Σχολείου Ηλεκτρονικού Πολέμου

Τα πτυχία στα 28 στελέχη από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, επέδωσε ο υποδιοικητής του ΚΕΑΤ..

Τέλος ο υποδιοικητής του ΚΕΑΤ επέδωσε πιστοποιητικά φοίτησης στους εκπαιδευόμενους που παρακολούθησαν το 1ο σεμινάριο Πληροφοριών του Σχολείου Όπλων Τακτικής (ΣΟΤ) για το 2018.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις