Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΧΑΡΩΠΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΣΠΙΡΤΟΖΑΣ ΜΑΡΙΖΑΣ ΡΙΖΟΥ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ, ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ

ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΧΑΡΩΠΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια συναυλία stand up comedy

Πολλά χαμόγελα, ξενοιασιά και αισιοδοξία μετέδωσε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο θεατράκι της Μαρίνας η πολύ χαρισματική, νέα ερμηνεύτρια Μαρίζα Ρίζου. Με τη σκηνή να «βουτάει» σχεδόν στον Πατραικό και ένα δροσερό αεράκι να χαιδεύει τα μαλλιά μας, απολαύσαμε ένα πολύ αισθαντικό, «χαρούμενο» και «τεατράλε» ρεπερτόριο καθώς και αναπάντεχες στιγμές. Η 32χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε ξυπόλυτη, όπως το συνηθίζει, με μακρύ λουλουδένιο μάξι φόρεμα και μιλούσε ακατάπαυστα, αστειεύτηκε πολύ με τον κόσμο ενώ έκανε πολλές αναφορές στους φίλους και συνεργάτες της Θοδωρή Μαραβέγια και Πάνο Μουζουράκη.

Η Πάτρα ήταν ο δεύτερος σταθμός της καλοκαιρινής περιοδείας της Μαρίζας Ρίζου που μπήκε στο stage χορεύοντας ορμητικά και λέγοντας πως νιώθει εδώ «σαν στο σπίτι της». Στη συνέχεια, είχαμε ένα one woman show: η τραγουδίστρια με τη στόφα stand up comedian μιλούσε διαρκώς στο κοινό, αυτοσαρκαζόταν, φλέρταρε με τον πιανίστα της, σχολίασε διάφορους ακροατές μεμονωμένα αλλά και τους «τσαμπατζήδες» που παρακολουθούσαν στα πλάγια έξω από τις κερκίδες. Μια τούρτα γενεθλίων 24χρονου ακροατή δεν έμεινε βέβαια απαρατήρητη.

Με μια κατάδική της θεατρική «τρέλα» έπαιζε διαρκώς με τη φωνή της ώστε άλλοτε παρέπεμπε σε σουίνγκ, άλλοτε σε τζαζ, άλλοτε σε λαική πίστα, άλλοτε σε επιθεώρηση. Παρουσίασε τις προσωπικές της επιτυχίες «Ας γελάμε συχνά», «Μια άλλη ευτυχία», «Πετάω», «Είναι μικρή η ζωή», «Πάμε μια βόλτα» «Πες μου τι είναι αυτό που σου λείπει» που έχουν ένα new vintage ύφος, αλλά και μας αιφνιδίασε με το «Ηρθα κι απόψε στα σκαλοπάτια σου» με τα «Παιδιά του Πειραιά» σε λάτιν διασκευή αλλά και φορώντας καπελαδούρα με λουλούδια για το κομμάτι «Μαντάμ Σουσού» (που έγραψε για την ομώνυμη παράσταση με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου). Δεν δίστασε να συγκρίνει το κορμί της Φουρέιρα με το δικόν της αλλά και να πετάξει γαρύφαλλα όπως στα μπουζούκια. Στο παλιό τραγούδι «Ντισκοτέκ» κάλεσε τρεις ακροατές να πουν ζωντανά στη σκηνή το ραπ μέρος. Ακούσαμε γενικά διάφορες παλιές επιτυχίες «μεταμορφωμένες» στα μέτρα της αλλά και πολλά χιουμοριστικά υπονοούμενα για τις ερωτικές σχέσεις και τις δικές της εμπειρίες και απογοητεύσεις. Και με τους γονείς της- που ήταν εκεί- έκανε πλάκα. Είναι ξεκάθαρα το κορίτσι που θάθελες να κάνεις παρέα.

Κοντά στο φινάλε ήταν αφοπλιστικά συγκινητική στο ρετρό άσμα «Ζητάτε να σας πω» του Αττίκ αφού αφηγήθηκε παραστατικά την ιστορία του. Η συναυλία ξεκίνησε λίγο πριν τις 10 και κράτησε ως τις 12.30 προσελκύοντας γύρω στα 400 άτομα, με τη συμβολή των Menta ART Events / Mojo Live. Eννοείται πως αξιοποιήθηκαν δεόντως τα ποτά από το μπαράκι στην είσοδο και πολλοί χόρεψαν και διασκέδασαν.

 

 

 

Φωτογραφίες: make a noise

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View