Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, εξαιρετικό φαγητό στην πιο hot πιάτσα του καλοκαιριού!

Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, εξαιρετικό φαγητ...

Στο Opera Burger βεβαίως!

Όσοι διανύουμε τη χρυσή δεκαετία των τριάντα, η πλατεία Υψηλών Αλωνίων θα μας θυμίζει πάντα τις ημέρες των παιδικών μας χρόνων αλλά και της εφηβείας μας. Τότε που τα βράδια μαζευόμασταν στην πλατεία και πίναμε μπύρες οραματιζόμενοι το μέλλον. Πλέον το «αλήτικο» στυλ της πλατείας έχει αλλάξει εντελώς, αλλά παραμένει μια δροσερή όαση στο κέντρο της πόλης.

Όσοι δουλεύουν στο κέντρο την επιλέγουν από το πρωί για το διάλειμμα τους είτε για το επαγγελματικό ραντεβού τους. Ενώ τα βράδια θα βρεις παρέες όλων των ηλικιών! Η αίσθηση που μας δίνει η πλατεία Υψηλών Αλωνίων διατηρεί ακόμα τα χαρακτηριστικά της γειτονιάς γι' αυτό την αγαπάμε και δε την αλλάζουμε.

Εμείς πήγαμε, καθίσαμε, φάγαμε και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Ο Κωνσταντίνος και ο Γιάννης, ιδιοκτήτες του Opera Burger (Υψηλών Αλωνίων και Σισσίνης) μας εξυπηρέτησαν με ταχύτητα και φιλική διάθεση. Δοκιμάσαμε όσα περισσότερα μπορούσαμε για να αποκτήσουμε μια ολοκληρωμένη άποψη. Ξεκινώντας με ένα κλασσικό Cheese burger και στη συνέχεια ένα American και ένα Mexican burger , γιατί είναι ανεπίτρεπτο να πας και να μην δοκιμάσεις και τις gourmet επιλογές τους. Εκτός από την απίστευτη ποικιλία στα συστατικά των burgers τους, μας εξέπληξε και η επιλογή που μας έδωσαν να διαλέξουμε εμείς το είδος του ψωμιού που θέλουμε για βάση. Το Corn Brioche και το Back Brioche που δοκιμάσαμε εμείς μας ενθουσίασαν.

Και επειδή τι άρθρο γράφτηκε αμέσως μετά σπο όλες αυτές τις δοκιμές, θα κλείσω με κάτι τόσο διαφημιστικό αλλά συγχρόνως τόσο αληθινό στην προκειμένη περίπτωση.

Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Opera Burger

Υψηλών Αλωνίων κ’ Σισσίνης

Τ: 2610 332 242

Facebook: Opera burger

E-food: Opera Online Delivery

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life