Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τα νέα της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πατρών

Τα νέα της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πατρών

Εκθέσεις εικαστικών και διαγωνισμοί αφηγημάτων

Το Ίδρυμα Ιωάννου και Ευτέρπης Τοπάλη, σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης (ΒΚΠ) του Πανεπιστημίου μας, πρόκειται να διοργανώσουν μια Έκθεση Εικαστικών Έργων, που θα φιλοξενηθεί στον χώρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης τον προσεχή Οκτώβριο (1-30 Οκτωβρίου 2018).

Η έκθεση απευθύνεται σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, θα πρέπει να στείλει την πρότασή του στην αρμόδια επιτροπή έως τις 15 Ιουνίου 2018. Αναλυτικές πληροφορίες: http://library.upatras.gr/news/topali.

Διαγωνισμός μικροαφηγήματος

Ο δεύτερος διαγωνισμός μικροαφηγήματος με τίτλο «…πέφτοντας το βιβλίο άνοιξε στη σελίδα 22», ο οποίος προκηρύχθηκε τον Νοέμβριο 2017 από τη Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης (ΒΚΠ), ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 38 άτομα, τα οποία αντιπροσώπευσαν όλα τα Τμήματα και τις ομάδες της κοινότητας (φοιτητές —προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και απόφοιτους—, καθηγητές και διδάσκοντες, διοικητικούς υπαλλήλους).

Η διαδικασία αξιολόγησης έγινε με «τυφλό» σύστημα μέσω του οποίου οι κριτές προέκριναν 12 μικροαφηγήματα, από τα οποία τα  τρία πρώτα θα λάβουν τιμητική διάκριση και θα δημοσιευτούν στο μηνιαίο έντυπο του Πανεπιστημίου @UP. Η ΒΚΠ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό, αποδεικνύοντας τη λογοτεχνική τους ευαισθησία και υπογραμμίζοντας την ανάγκη έκφρασής της.

Περισσότερα: http://library.upatras.gr/news/shortnovel2018

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture