Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 106): Ειδικό μεδουσοαπωθητικό χρώμα για τα δίχτυα στη θάλασσα

 Αποκλειστικό (Νο 106): Ειδικό μεδουσοαπ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Τελειώνει ο εφιάλτης!

Τα καλά νέα στην μάχη κατά των μεδουσών συνεχίζονται! Δεν έφτανε μόνο η είδηση για τα σκευάσματα που λειτουργούν σαν απωθητικά, ήρθε ένα νέο όπλο στη μάχη κατά του φονικού αυτού τέρατος των βυθών.

Επιστήμονες της ΝΑΣΑ σε συνεργασία με γνωστό γαλλικό οίκο αρωμάτων και το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου κατόρθωσαν να φτιάξουν ένα ειδικό χρώμα, σαν βερνίκι, με το οποίο θα βάφονται τα ειδικά δίχτυα που ως γνωστόν θα τοποθετηθούν στις ακτές όλης της περιοχής.

Το χρώμα αυτό, σαν το αστάρι ένα πράγμα, λέγεται ασψάρι, είναι φιλικό προς τη θάλασσα και εκπέμπει μια άσχημη μυρωδιά για τις μέδουσες, που όμως δεν γίνεται αντιληπτή από την ανθρώπινη όσφρηση.

Το βάψιμο των διχτυών θα γίνει από ειδικό προσωπικό που θα προσληφθεί. Το κόστος, για τον νομό Αχαΐας, ανέρχεται στα 8.904.756 ευρώ τα οποία θα καλυφθούν από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Ναχαμούρα.

 

* Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll: Αποκλειστικό (Νο 105): Εντοπίστηκαν οι αιτίες για την αφρικανική σκόνη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα