Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κίνδυνος για παιδιά στην παραλία Βραχνεΐκων! Απ΄αυτόν τον δρόμο αναγκάζεται να περνάει σχολικό – ΦΩΤΟ

Κίνδυνος για παιδιά στην παραλία Βραχνεΐ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Η διάβρωση "τρώει" τον δρόμο

«Σε λακκούβα ζοφερή όποιος πέσει πώς να βγει» - Οι στίχοι του Στάθη Παχίδη ταιριάζουν «γάντι» στην περίπτωση της παραλίας Βραχνεΐκων, όπου η διάβρωση συνεχίζει το καταστροφικό έργο της. Εδώ και αρκετό καιρό (σίγουρα πριν το Πάσχα) ο δρόμος στην  παραλιακή των Βραχνεΐκων, προς την περιοχή της Χατζίνας, έχει φαγωθεί σε δύο σημεία.

Οι λακκούβες που έχουν δημιουργηθεί είναι τόσο μεγάλες και στις δύο περιπτώσεις, που σε συνδυασμό με τη στενότητα του δρόμου, ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος είναι πολύ αυξημένος.

Από το σημείο περνούν τώρα το καλοκαίρι πολλά οχήματα. Ωστόσο μεγαλύτερος είναι ο  κίνδυνος να βρεθούν μέσα στους "κρατήρες" αν όχι και στη θάλασσα, τα βαρέα οχήματα (απορριμματοφόρα κλπ.) Και κυρίως για το σχολικό βρεφονηπιακού σταθμού, που περνά κάθε μέρα από το σημείο και το οποίο μεταφέρει 35 περίπου παιδιά. Όπως μπορείτε να δείτε η μια λακκούβα βρίσκεται σε σημείο όπου διασταυρώνεται κάθετος δρόμος, από τον οποίο διέρχεται το σχολικό του βρεφονηπιακού σταθμού. Και αυτό δεν μπορεί να παρακαμφθεί.

Όπως επισημαίνουν στο thebest.gr κάτοικοι της περιοχής είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν τη νομική οδό και να απευθυνθούν στην Κτηματική Υπηρεσία, στον Δήμο Πατρέων και στο Λιμεναρχείο, προκειμένου η αρμόδια υπηρεσία να λάβει επισήμως  γνώση και να κληθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, πριν είναι αργά…

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Όπως έχει ξαναγράψει το thebest.gr το πρόβλημα της διάβρωσης είναι μεγάλο σε πολλές ακτές της Αχαΐας, ανατολικά και δυτικά .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις