Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το Πειραματικό του Πανεπιστημίου Πατρών

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το Πει...

Και η αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου Ισώματος

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων εντάσσεται η αντιμετώπιση των κτιριακών προβλημάτων του Πειραματικού του Πανεπιστημίου Πατρών. Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας σε ανακοίνωσή του:

'Μετά από συντονισμένες προσπάθειες προς το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, επιτεύχθηκε η ένταξη δυο ακόμα έργων της περιοχής μας στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Για ακόμα μια φορά, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων και ανταποκρίθηκε άμεσα μεριμνώντας για τις ανάγκες της περιοχής.

Με απόφαση του κ. Χαρίτση λοιπόν, εγκρίθηκε η ένταξη και η χρηματοδότηση δύο επιπλέον έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, συνολικού π/υ 620.000,00 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων(ΠΔΕ) 2018 εντάσσονται τα έργα:

«Επείγοντα προβλήματα λειτουργίας του κτιρίου πειραματικού σχολείου του Πανεπιστημίου Πατρών», προϋπολογισμού 300.000,00 €

«Βελτίωση-Αναβάθμιση γηπέδου ποδοσφαίρου Τ.Κ. Ισώματος Δήμου Ευρυμάνθου», προϋπολογισμού 320.000,00 €

Σε συνέχεια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου, η κυβέρνηση προχωρά στην υλοποίηση έργων που αναβαθμίζουν της περιοχή μας με σειρά παρεμβάσεων στις υποδομές που αφορούν την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και την ενίσχυση της περιφερειακής ποιοτικής ανάπτυξης.

Η πόλη της Πάτρας και όλος ο Νομός Αχαΐας, θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του Αναπτυξιακού Σχεδίου που έχει ξεκινήσει ήδη να υλοποιείται".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις