Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ίντρις Έλμπα σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην «Παναγία των Παρισίων» για λογαριασμό του Netflix

Ο Ίντρις Έλμπα σκηνοθετεί και πρωταγωνισ...

Ο Έλμπα ήταν και στον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν

Μία σύγχρονη ανάγνωση της κλασικής ιστορίας της «Παναγίας των Παρισίων» του Βίκτωρος Ουγκώ έχει στα σκαριά ο γοητευτικός μαύρος Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα, ο οποίος μάλιστα θα αναλάβει πολλαπλά καθήκοντα στο εν λόγω πρότζεκτ που σχεδιάζει για λογαριασμό της δημοφιλούς πλατφόρμας Netflix.

Ο Έλμπα που ήταν και μεταξύ των καλεσμένων στον πολύ λαμπερό και ρομαντικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, δούκισσας του Σάσεξ πλέον το περασμένο Σάββατο,  θα πρωταγωνιστήσει, θα υπογράψει την σκηνοθεσία και θα κάνει και την παραγωγή, όπως αναφέρει το flix.gr. To φιλμ θα αφηγηθεί εκ νέου και ενδεχομένως κάπως «πειραγμένα» την ιστορία του Κουασιμόδου και της Εσμεράλδα, η οποία αυτή τη φορά θα εκτυλίσσεται στο σήμερα.

Το σενάριο έχει αναλάβει ο Μάικλ Μίτνικ, υπεύθυνος για τον «Φύλακα της Μνήμης», το τηλεοπτικό «Vinyl», το «The Current War», αλλά και για το επερχόμενο «The American» του Κάρι Φουκουνάγκα.

Ομολογουμένως, δεν έχουμε κανένα απολύτως θέμα με τις σκηνοθετικές απόπειρες ηθοποιών, που πολύ συχνά αποδεικνύονται εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, ωστόσο  το ντεμπούτο του Έλμπα σίγουρα δεν αποτελεί μια τέτοια περίπτωση. Το «Yardie», που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου του Σάντανς στη Γιούτα και στο Φεστιβάλ Βερολίνου, δεν έγινε δεκτό ακριβώς με ενθουσιασμό και σίγουρα δεν μας έπεισε για τις σκηνοθετικές του ικανότητες, αναφέρει το flix.gr.

Σε κάθε περίπτωση, η περιέργεια είναι μεγάλη για το τελικό αποτέλεσμα που θα υπογράφει ο 46χρονος δημοφιλής ηθοποιός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight