Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Την παραίτηση Χρυσοβιτσάνου από το καρναβάλι της Πάτρας, ζήτησε το γκρουπ 86

Την παραίτηση Χρυσοβιτσάνου από το καρνα...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Η επιστολή του Πάρη Λαλιώτη

 

Τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους για το Πατρινό Καρναβάλι κατέθεσαν εκπρόσωποι των πληρωμάτων σε συνάντηση που προκάλεσε ο Δήμος Πατρέων, το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, παρουσία του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας» Νίκου Χρυσοβιτσάνου, του Δημήτρη Δημησιάνου και του δημοσιογράφου Κώστα Μπουλμπασάκου που είχε καθήκοντα γραμματείας, καταγραφής δηλαδή πόλων των προτάσεων που κατατέθηκαν.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα γνωστά θέματα, όπως η παρέλαση, η πορεία της, τα άρματα, η ασφάλεια, τα υπεράριθμα γκρουπ, οι αποθήκες του ΑΣΟ, ο κρυμμένος θησαυρός, οι ελλείψεις στην οργάνωση και λοιπά.
Προκάλεσε αίσθηση, πέραν της απουσίας πολλών όσο και «γνωστών» πληρωμάτων η δι’ επιστολής’ τοποθέτηση του Πάρη Λαλιώτη που ζήτησε την παραίτηση του Βασίλη Χρυσοβιτσάνου!
Οι υπόλοιπο ομιλητές: Σταύρος Γκουρέλος, πλήρωμα 97. Φ. Ράγκος , πλήρωμα 17. Ανδρέας Κεπενός, Πολιτιστικός Σύλλογος Σουλίου. Πηνελόπη Αλιβιζάτου, πλήρωμα 40. Παναγιώτης Χεινοπωρος, πλήρωμα 78. Θανάσης Λαμπρόπουλος, πλήρωμα 120. Δημήτρης Κουρμπανάς, πλήρωμα 159.

Τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους για το Πατρινό Καρναβάλι κατέθεσαν εκπρόσωποι των πληρωμάτων σε συνάντηση που προκάλεσε ο Δήμος Πατρέων. Η συνάντηση έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (23/5) στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, παρουσία του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας» Νίκου Χρυσοβιτσάνου, του Δημήτρη Δημησιάνου και του δημοσιογράφου Κώστα Μπουλμπασάκου που είχε καθήκοντα γραμματείας, καταγραφής δηλαδή πόλων των προτάσεων που κατατέθηκαν.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα γνωστά θέματα, όπως η παρέλαση, η πορεία της, τα άρματα, η ασφάλεια, τα υπεράριθμα γκρουπ, οι αποθήκες του ΑΣΟ, ο κρυμμένος θησαυρός, οι ελλείψεις στην οργάνωση και λοιπά.

Προκάλεσε αίσθηση, πέραν της απουσίας πολλών όσο και «γνωστών» πληρωμάτων η δι’ επιστολής’ τοποθέτηση του Πάρη Λαλιώτη που ζήτησε την παραίτηση του Nίκου Χρυσοβιτσάνου!

Οι υπόλοιποι ομιλητές: Σταύρος Γκουρέλος, πλήρωμα 97. Φ. Ράγκος , πλήρωμα 17. Ανδρέας Κεπενός, Πολιτιστικός Σύλλογος Σουλίου. Πηνελόπη Αλιβιζάτου, πλήρωμα 40. Παναγιώτης Χεινοπωρος, πλήρωμα 78. Θανάσης Λαμπρόπουλος, πλήρωμα 120. Δημήτρης Κουρμπανάς, πλήρωμα 159.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture