Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξεσάλωσαν οι θηλυκές followers του Αιγιώτη μοντέλου: «Ε, ρε, κάτι φέτες που είναι ο Αναδιώτης...»

Ξεσάλωσαν οι θηλυκές followers του Αιγιώ...

Ο Νίκος Αναδιώτης μαθαίνει wakeboard και θαλάσσιο σκι

Ένα άκρως καλοκαιρινό γύρισμα για χάρη της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha που μεταδόθηκε στις αρχές αυτής της εβδομάδας έκανε ο Αιγιώτης μοντέλο, ηθοποιός και γυμναστής Νίκος Αναδιώτης με τους εντυπωσιακούς κοιλιακούς.

Ο γοητευτικός Αιγιώτης που είναι και μπαμπάς δύο παιδιών από την αγαπημένη σύζυγο του, την Πατρινή hair stylist Βασιλική Σταματοπούλου, επιδεικνύει την αγάπη όσο και το ταλέντο του στα θαλάσσια σπορ.  Αποφάσισε λοιπόν φέτος να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, μαθαίνοντας ένα καινούργιο άθλημα, και ενημέρωσε σχετικά τους followers του στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Όταν μαθαίνεις wakeboard με τον κορυφαίο όλων, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Απλά, @nikolasplytas, είσαι ο καλύτερος!» έγραψε, συστήνοντάς μας, παράλληλα, τον δάσκαλό του στο σπορ.

Το γύρισμα για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε τον Νίκο Αναδιώτη να κάνει wakeboarding & θαλάσσιο σκι κι όπως είπε ο δάσκαλος του Νικόλας Πλυτάς, πραγματικά εντυπωσιάστηκε από τις ικανότητες και την ισορροπία στα κύματα του Νίκου Αναδιώτη!

Την ανάρτηση σχολίασε και ο φίλος και πρώην συμπαίκτης του Νίκου Αναδιώτη στο ριάλιτι «Nomads» του ΑΝΤ1, Γιώργος Μαυρίδης. «Θα σε γλεντήσω φέτος με τη σανίδα, ετοιμάσου!» του έγραψε ενώ και οι θηλυκές followers του μοντέλου... ξεσάλωσαν: «Ε, ρε, κάτι φέτες που είναι ο Αναδιώτης... Τρελαίνομαι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight