Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις 7 Ιουνίου στην Ελλάδα το κοινωνικό θρίλερ “Βασικός Ύποπτος - Spinning Man”

Έρχεται στις 7 Ιουνίου στην Ελλάδα το κο...

Με τους Γκάι Πιρς και Πιρς Μπρόσναν

Aπό την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες η ταινία με τίτλο “Βασικός Ύποπτος - Spinning Man” σε σκηνοθεσία: Σάιμον Κάιζερ και σενάριο βασισμένο στο βιβλίο του Τζορτζ Χαράρ «Ματ Άλντριχ».

Στην ταινία που θα διανεμηθεί από την εταιρεία Tanweer και αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα, πρωταγωνιστούν ο Πιρς Μπρόσναν, ο Γκάι Πιρς και οι Μίνι Ντράιβερ, Αλεξάντρα Σιπ, Οντέγια Ρας, Τζέιμι Κένεντι και Κλαρκ Γκρεγκ.

Ο 50χρονος Αγγλοαυστραλός ηθοποιός Γκάι Πιρς ενσαρκώνει ιδανικά έναν αινιγματικό χαρακτήρα, στα ίχνη του ρόλου που τον καθιέρωσε στο «Memento», και συμπρωταγωνιστεί με τον 65χρονο Ιρλανδό σταρ Πιρς Μπρόσναν («Mamma Mia! Η ταινία», «Πέθανε μια άλλη μέρα») και την υποψήφια για Όσκαρ Μίνι Ντράιβερ («Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ») σε ένα συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ από την ευφυή πένα του συν-σεναριογράφου του «Coco», Ματ Άλντριχ.

Βασισμένη στο αγωνιώδες μυθιστόρημα του βραβευμένου συγγραφέα Τζορτζ Χαράρ, η ταινία σε σκηνοθεσία του Σουηδού Σάιμον Κάιζερ («Before We Die»), ξεδιπλώνει μία μυστηριώδη ιστορία γύρω από την παραπλανητική φύση της μνήμης, το βάρος των ενοχών και το τίμημα της αλήθειας. Η σκοτεινή ατμόσφαιρα, το γεμάτο καλοστημένες παγίδες σενάριο και οι ερμηνείες των έμπειρων πρωταγωνιστών υπηρετούν τέλεια την ιδιαίτερη ροή της ταινίας που ενώ επικεντρώνεται στον βασικό ύποπτο ενός εγκλήματος από την αρχή, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις μέχρι το τέλος, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Σύνοψη

O Έβαν Μπερτς (Γκάι Πιρς) είναι καθηγητής φιλοσοφίας. Έχει μία φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή με τη γυναίκα του Έλεν (Μίνι Ντράιβερ) και τα δύο παιδιά τους. Όμως, το παρελθόν του Έβαν κρύβει μια σειρά από ακατάλληλες σχέσεις με φοιτήτριες. Έχοντας ήδη αναγκαστεί να μετακομίσει λόγω αυτής της ανάρμοστης συμπεριφοράς, η οικογένεια θα καταρρεύσει, όταν ο Έβαν θεωρηθεί ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισης μιας νεαρής φοιτήτριας (Οντέγια Ρας).

Ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Μάλοϊ  (Πιρς Μπρόσναν) αναλαμβάνει την υπόθεση και παλεύει να ανακαλύψει την αλήθεια, πριν το επόμενο χτύπημα του Έβαν. Η πάντα υποστηρικτική Έλεν, αρχίζει να χάνει την πίστη της, καθώς είναι δύσκολο να ξεχωρίσει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Εντωμεταξύ, ο Έβαν προσεγγίζει μια όμορφη φοιτήτρια, την Άννα (Αλεξάντρα Σιπ) με σκοπό να γίνει η επόμενη ερωμένη ή το επόμενο θύμα του.

*Η ταινία “Βασικός Ύποπτος - Spinning Man” κυκλοφόρησε σε περιορισμένη διανομή στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 6 Απριλίου και έρχεται στην Ελλάδα στις 7 Ιουνίου 2018 από την Tanweer. Αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture