Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξαναγυρίστηκε ο "Πεταλούδας" με τους Charlie Hunnam και Rami Malek

Ξαναγυρίστηκε ο "Πεταλούδας" μ...

Τον Αύγουστο βγαίνει στις ΗΠΑ

O γοητευτικός ηθοποιός Charlie Hunnam (τον είδαμε πέρυσι στο δυναμικό King Arthur) ρισκάρει τα πάντα ως κατάδικος που επιχειρεί να δραπετεύσει μαζί και με τον καλό του φίλο μέσα στη φυλακή, τον οποίο υποδύεται ο Rami Malek της σειράς «Mr. Robot». Όλα αυτά συμβαίνουν στο ριμέικ μίας παλιάς, κλασικής πλέον ταινίας του 1973, του «Papillon – Ο Πεταλούδας».

Το φιλμ που περιγράφει πραγματική ιστορία, φέρει στο ριμέικ του, την σκηνοθετική υπογραφή του Δανού δημιουργού Michael Noer. Το διαφημιστικό τρέιλερ ενόψει της εξόδου της ταινίας στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 24 Αυγούστου 2018, όπως είδαμε στο σάιτ του Entertainment Weekly, είναι γεγονός.

H ταινία είναι βασισμένη στην αυτοβιογραφία  του Henri Charrière και λέει την ιστορία ενός Παριζιάνου που έχει καταδικαστεί για φόνο, που προσπαθεί επανειλημμένα να δραπετεύσει από φυλακή της Γαλλικής Γουιάνα  - French Guiana. Τον ρόλο στο πρωτότυπο φιλμ του ’73 είχε υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία ο αξέχαστος Αμερικανός σταρ Steve McQueen και τώρα ανέλαβε ο ολοένα ανερχόμενος Hunnam ενώ ο Malek παίζει το ρόλο του επίσης κατάδικου Louis Dega.

“Γίναμε αχώριστοι” είπε ο Rami Malek στο περιοδικό Entertainment Weekly, αναφερόμενος στην φιλία εκτός γυρισμάτων που ανέπτυξε με τον Τσάρλι Χάναμ.

Σε μία από τις σκηνές του τρέιλερ, βλέπουμε τον Χάναμ χωρίς μπλούζα και με πολλά τατουάζ στο σώμα.

Το φιλμ αναμένεται να το δούμε και στην Ελλάδα (και στην Πάτρα) τη νέα χειμερινή σαιζόν.

Tην ταινία του ’73 είχε σκηνοθετήσει ο Franklin J. Schaffner και συμπρωταγωνιστούσε ο Ντάστιν Χόφμαν.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture