Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την ξεχωριστή μουσική βραδιά «Όλοι μαζί με ένα σκοπό»

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την ξεχωριστή μουσική βρα...

Τα έσοδα θα διατεθούν για τις εργασίες αποκατάστασης του ναού Αγίου Γερασίμου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 το βράδυ, στην αίθουσα του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών η συναυλία «Όλοι μαζί με ένα σκοπό». Μπροστά σε πλήθος συμπολιτών, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα,  η Xορωδία του Πανεπιστημίου Πατρών, η Συμφωνική Λαϊκή Ορχήστρα «Εν Χορδώ» και η Συμφωνική Ορχήστρα Πνευστών «Ο Πατρεύς» παρουσίασαν ένα ακρόαμα υψηλού επιπέδου και ενθουσίασαν το κοινό.

Μαζί τους ο λαικός ερμηνευτής Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Δημήτρης Δημόπουλος, η Ανδριάνα Τσαγκάρη και η Μαρία Μάλη που με τις δροσερές φωνές τους ανέβασαν καλλιτεχνικά την όλη προσπάθεια.

Ταυτόχρονα με την καλλιτεχνική απόλαυση όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, υπηρετήθηκε και ο ιερός σκοπός.  Το χρηματικό απόθεμα που συγκεντρώθηκε με την αγάπη όσων προσήλθαν θα δοθεί για την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης του Ι.Ν. Αγίου Γερασίμου, στην Ακτή Δυμαίων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ.κ. Χρύσανθος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και οι Αντιπεριφερειάρχες Γρηγόρης Αλεξόπουλος και Κωνσταντίνος Καρπέτας και ο Αντιπρύτανης Γεώργιος Αγγελόπουλος.

Οι Σύλλογοι των Επτανησίων της Πάτρας ευχαριστούν δημοσίως θερμά όλους τους συντελεστές που προσφέρθηκαν ανιδιοτελώς και ξεχωριστά τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, που με πολύ αγάπη ήλθε από μακριά για τη συναυλία και βέβαια τον Θοδωρή Γεωργόπουλο, την ψυχή της Λαϊκής Ορχήστρας «Εν Χορδώ» που είχε την όλη καλλιτεχνική ευθύνη για το ξεχωριστό ακρόαμα. Ευχαριστίες και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για τη σημαντική συνδρομή της στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture