Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Δεν σταμάτησε το πρόβλημα"–Συνεχείς έλεγχοι και περιφράξεις εντός και εκτός λιμανιού της Πάτρας για το μεταναστευτικό – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

"Δεν σταμάτησε το πρόβλημα"–Συ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Aποτίμηση μετά την επιχείρηση απομάκρυνσης των αλλοδαπών

Μια εβδομάδα συμπληρώθηκε από τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για την απομάκρυνση των μεταναστών από τα παλιά εργοστάσια της παραλιακής της Πάτρας. Στη νέα σύσκεψη που έγινε σήμερα παρουσία του Γ.Γ. Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών Τζ. Φιλιππάκου και υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ του Λιμενικού Σώματος και του ΟΛΠΑ επισημάνθηκε η αναγκαιότητα διαρκών ελέγχων στα παλιά εργοστάσια και την ευρύτερη περιοχή της παραλιακής.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής της δεύτερης μεγάλης εξωτερικής περίφραξης και ενίσχυσης του φράκτη του isps.

Επίσης αναμένεται η μεταφορά των πλαστιγγών μέσα στον isps για να μην υπάρχει αναμονή των φορτηγών εκτός αυτού, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι εκείνος ο χρόνος αξιοποιείται από αλλοδαπούς για παράνομη είσοδο στο φορτηγό.

Εππρόσθετα έχει ξεκινήσει η περίφραξη του παλιού εργοστασίου της ΑΒΕΞ.

 

Ο Γ.Γ. Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών Τζ. Φιλιππάκος επεσήμανε ότι έχει διατηρηθεί η ομαλότητα στο λιμάνι και στην πόλη και πως το πρόβλημα δεν σταμάτησε γι αυτό και χρειάζεται να παρακολουθείται.

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ με τις δηλώσεις του Υποναύαρχου Γιάννη Αργυρίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις