Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καταδικάζουν την επίθεση κατά Μπουτάρη 4 παρατάξεις της Πάτρας

Καταδικάζουν την επίθεση κατά Μπουτάρη 4...

Την χαρακτηρίζουν «φασιστική και εθνικιστική»

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη τέσσερεις δημοτικές παρατάξεις της Πάτρας. Οι παρατάξεις ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, Τώρα για την Πάτρα, Αγωνιζόμενοι Πολίτες και Πάτρα η Δική μας Πόλη, αναφέρουν τα εξής:

«Χωρίς δεύτερη σκέψη καταδικάζουμε τη φασιστική, παρακρατική επίθεση σε βάρος του δήμαρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Τέτοια φαινόμενα φασισμού, εθνικισμού και ωμής βίας πρέπει να αντιμετωπίζονται με την αποφασιστική καταδίκη εκείνων που τα επωάζουν  και τα υποθάλπουν με λόγια και με έργα.

Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της βάρβαρης επίθεσης, που έθεσε σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα αλλά και την ίδια τη ζωή του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, πρέπει να αναζητηθούν τάχιστα και να λογοδοτήσουν για τις εγκληματικές πράξεις τους.

Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη, κάθε συλλογικότητα, το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας να καταδικάσει τη φασιστική παρακρατική επίθεση, να υπερασπιστεί τις αρχές της δημοκρατίας και της ελευθερίας ενάντια στο φόβο και τη φίμωση που επιχειρεί να επιβάλει η φασιστική βαρβαρότητα.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις