Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η πόλη όπου ακόμα γίνονται… θαύματα- Ο Άγιος έκλεισε τις λακκούβες στην Αρόη- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η πόλη όπου ακόμα γίνονται… θαύμα...

Όμως τελικά η λιτάνευση της εικόνας δεν έγινε

Και να μου που εν έτη 2018 στην Πάτρα συνεχίζονται τα… θύματα. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι στην Αρόη λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την γιορτή του Αγίου Κωνσταντίνου, την μνήμη του οποίου τιμά σήμερα η συγκεκριμένη ενορία, οι δρόμοι μπαλώθηκαν με άσφαλτο;

Τα παράπονα των κατοίκων της περιοχής ήταν έντονα και καταγεγραμμένα σε σχετικά ρεπορτάζ και του thebest.gr. Οι δρόμοι της συνοικίας και ειδικά η Αγίου Κωνσταντίνου έχουν το κακό τους χάλι. Είναι γεμάτοι λακκούβες, σπασίματα και κανείς δεν έδειχνε να ενδιαφέρεται.

Κι όμως εντελώς ξαφνικά (;) τις παραμονές της εορτής του Αγίου όλα άλλαξαν. Το οδόστρωμα της Αγ. Κωνσταντίνου και άλλων δρόμων απέκτησαν άσφαλτο η οποία, κακήν κακώς, κάλυψε τις τεράστιες λακκούβες. Δεν ήταν λίγοι οι συμπολίτες που, χαριτολογώντας φυσικά, απέδωσαν το γεγονός σε θαύμα του Αγίου.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η δημοτική Αρχή αντιλαμβανόμενη ότι σε αυτούς τους κατσικόδρομους δεν μπορούσε να γίνει λιτανεία, ανταποκρίθηκε στις οχλήσεις κι έσπευσε να δείξει το έργο της.

 

 

Όμως ο… Άγιος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Έτσι την Κυριακή το βραδάκι που ήταν να γίνει στους «φρεσκαρισμένους» δρόμους της Αρόης η λιτάνευση της εικόνας… φρόντισε να κάνει μούσκεμα. Άνοιξε την κατάλληλη στιγμή τους ουρανούς, έπιασε βροχή κι έτσι οι ιερείς αποφάσισαν να μην κάνουν την περιφορά.

Τουλάχιστον έμειναν τα μπαλώματα στους δρόμους. Κάτι είναι κι αυτό… και του χρόνου με υγεία!!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις