Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Τον Ιούνιο στις κάλπες οι καταστηματάρχες εστίασης κι αναψυχής -ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ από την γενική συνέλευση

Πάτρα: Τον Ιούνιο στις κάλπες οι καταστη...

Σε καλό, συναινετικό κλίμα η συνέλευση των μελών του συλλόγου

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας 21/5/2018 η εξ' αναβολής συνάντηση - συνέλευση των μελών του ΣΚΕΑΝΑ - Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας στο κτίριο της ΟΕΒΕΣΝΑ στην οδό Αράτου στην Πάτρα και το σημαντικό που προέκυψε είναι ότι ορίστηκε ημερομηνία που θα διεξαχθούν οι εκλογές για νέα διοίκηση, στις 26 Ιουνίου 2018.

Όπως προείπαμε παρά κάποιες ηχηρές απουσίες όπως του Γιώργου Κοτοπούλη, η συνέλευση που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20.30, έγινε σε καλό, συναινετικό κλίμα. Η εκκαθάριση του μητρώου έχει προχωρήσει, κάτι που θεωρείται καίριο για την εκλογική διαδικασία ενώ στη διάρκεια της συνέλευσης παρουσιάστηκαν και τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου. Επίσης εξελέγη η εφορευτική επιτροπή.

Τέλος έγινε και σύντομη ενημέρωση για τα προβλήματα που ταλανίζουν τους καταστηματάρχες όπως το μεγάλο θέμα με την επανεμφάνιση των μεδουσών στον Πατραικό και τον Κορινθιακό. Για το θέμα έχει ζητηθεί η βοήθεια των βουλευτών του νομού, του Υπουργού οικονομικών, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενώ αυτό που ελέχθη είναι πως αναμένεται να κινηθούν με μπούσουλα τη λύση που ακολουθείται στην παραλία του Λουτρακίου και την τοποθέτηση προστατευτικών διχτυών κατά μήκος των ακτών.

Μιλώντας στο thebest.gr ο Σπύρος Στεργίου από τον ΣΚΕΑΝΑ, μας είπε πως έχουν την προφορική δέσμευση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα πως "η Περιφέρεια έχει τα λεφτά" για να λυθεί το πρόβλημα, ωστόσο αναμένουν και την γραπτή, επίσημη εγγύηση για το εγκεκριμένο κονδύλι. Το επόμενο βήμα θα είναι να ζητήσουν από το Δήμο Πατρέων την οργάνωση συνάντησης των εμπλεκομένων φορέων όπως του λιμεναρχείου, του ΣΚΕΑΝΑ, του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, και των εταιρειών που θα κάνουν τις προσφορές, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία και να μην κολλήσει και χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Τέλος ο κ. Στεργίου μας διευκρίνισε πως μιλούν για την τοποθέτηση των διχτυών προστασίας από τις τσούχτρες σε μία έκταση από την Πλαζ στην Αγυιά έως την Παναγοπούλα.

Η από κει πλευρά προς Βραχνέικα δεν συζητείται προς το παρόν μιας και στην συγκεκριμένη πλευρά του Πατραικού δεν υφίσταται σοβαρό πρόβλημα.

Ρεπορτάζ: Γ. ΠΟΜΩΝΗΣ

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά