Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Οι μαθητές και οι γονείς του φροντιστηρίου "ανοδος" ενημερώθηκαν από σύμβουλο σταδιοδρομίας σε μία ξεχωριστή εκδήλωση

Οι μαθητές και οι γονείς του φροντιστηρί...

Σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας EMPLOY

Με ένα ολοκληρωμένο πλάνο ενεργειών, βάσει του οποίου οι μαθητές απολαμβάνουν παροχές υψηλού επιπέδου και φτάνουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, συνεχίζει το φροντιστήριο «Άνοδος». Στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών εντάσσεται και η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας EMPLOY.

Πρόκειται για μία εκδήλωση που έγινε αποκλειστικά για τους μαθητές του φροντιστηρίου και τους γονείς τους ενώ η αναταπόκριση ήταν μεγάλη.

Στην εκδήλωση αυτή, που έγινε στην αίθουσα διαλέξεων του Δικηγορικού Συλλόγου, την Κυριακή 13 Μαΐου, με κεντρικό ομιλητή τον Διδάκτορα ΑΠΘ και σύμβουλο σταδιοδρομίας κ. Κότιο έγινε μία αναλυτική ενημέρωση για θέματα που αφορούν στους μαθητές και των τριών τάξεων του Λυκείου, όπως το Νέο Λύκειο και το νέο εξεταστικό σύστημα, η σωστή επιλογή των ομάδων προσανατολισμού και των επιστημονικών πεδίων, οι αλλαγές στο μηχανογραφικό και ο τρόπος συμπλήρωσής του, οι προοπτικές επαγγελμάτων κ.λπ.

 

 

Απαραίτητο ήταν να έχουν μελετήσει από πριν τα παιδιά την εφαρμογή «Οδηγός σπουδών και επαγγελμάτων» (στην οποία έχουν πρόσβαση μέσω της ιστοσελίδας του φροντιστηρίου) καθώς έτσι προέκυψε ένα κατάλογος ερωτήσεων, τις οποίες και υπέβαλλαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά