Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τον λήστεψαν δύο ανήλικοι κοντά στο νοσοκομείο του Ρίου - Του έβγαλαν μαχαίρι - Χειροπέδες και στον δεύτερο

Τον λήστεψαν δύο ανήλικοι κοντά στο νοσο...

Μέρα μεσημέρι

Μέρα μεσημέρι, κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, στο Ρίο, έπεσε θύμα ληστείας ένας 20χρονος.Ο νεαρός ήταν πεζός όταν τον πλησίασαν ένας 15χρονος κι ένας 16χρονος. Του έβγαλαν μαχαίρι και του πήραν το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

'Άμεσα στο σημείο έσπευσε η Ασφάλεια Πατρών η οποία εντόπισε και συνέλαβε τπν 16χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 20 ευρώ, ενώ σήμερα η Ασφάλεια Πατρών συνέλαβε και τον δεύτερο δράστη.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Ρίο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 16χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας.

Ειδικότερα, ο 16χρονος χθες το μεσημέρι, ενεργώντας από κοινού με έναν 15χρονο, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, προσέγγισαν 20χρονο ημεδαπό που κινούταν πεζός και με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των ενενήντα ευρώ.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι ενεργώντας επισταμένες αναζητήσεις εντόπισαν τον 16χρονο σε κοντινή απόσταση και τον συνέλαβαν, ενώ ταυτοποίησαν και τα πλήρη στοιχεία του δεύτερου δράστη.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον 16χρονο κατά τη σύλληψή του, βρήκαν και κατέσχεσαν μέρος των χρημάτων που αφαίρεσε, τα οποία παρέδωσαν στον παθόντα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΠΡΏΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11.57

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις