Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ταξίδεψε με ασφάλεια, άνεση και στιλ!

Ταξίδεψε με ασφάλεια, άνεση και στιλ!

Το ταξίδι ξεκινάει από τη σωστή οργάνωση των αποσκευών...

Είτε είσαι από τους τυχερούς που έχουν ήδη προγραμματίσει τις διακοπές τους είτε από εκείνους που για την ώρα απλά τις ονειρεύονται, ξεκίνα να οργανώνεσαι! Διάλεξε την κατάλληλη αποσκευή ανάλογα με την απόδραση που ετοιμάζεις και ταξίδεψε με ασφάλεια, άνεση και στιλ!

Αν προτιμάς μια σκληρή βαλίτσα, οι εταιρίες έχουν βάλει τα δυνατά τους και η αλήθεια έιναι ότι δε θα ξέρεις ποια να διαλέξεις! Εκτός από το ιδιαίτερο design που τις χαρακτηρίζει, είναι πρακτικές, σούπερ περιποιημένες εσωτερικά και θα σε βολέψουν όσο δε φαντάζεσαι, για πολλά χρόνια!

Αν πάλι έχεις συνηθίσει στις πιο μαλακές και εδώ οι επιλογές είναι πάρα πολλές και μπορείς να επιλέξεις εκείνη που καλύπτει τις ανάγκες σου σε μέγεθος και διαμόρφωση αποθηκευτικών χώρων.

Αν είσαι πιο περιπετειώδης, προτίμησε ένα σακίδιο πλάτης ή ένα σακ-βουαγιάζ που θα σου εξασφαλίσουν την ευελιξία που χρειάζεσαι, χωρίς να χάνεις τίποτα σε στιλ!

Κι αν η παρέα περιλαμβάνει μικρούς μπόμπιρες, δεν υπάρχει λόγος να φορτωθείς εσύ ούτε την γκαρνταρόμπα τους, ούτε τη συλλογή από παιχνίδια που αρνούνται να αποχωριστούν... Οι εταιρίες έχουν δημιουργήσει ξεχωριστή σειρά με ήρωες κινουμένων σχεδίων που θα ξετρελλάνουν σίγουρα τα πιτσιρίκια (και δεν αποκλείεται και εσένα!)

Δες όλα τα είδη ταξιδίου εδώ

Info:

Brandbags

Ερμού 28 & Ρ. Φεραίου 90, Πάτρα

Τ. 2610 242 947

www.brandbags.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά