Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξέρεις από βέσπα; Οι φίλοι του αγαπημένου οχήματος στην Αχαΐα κάνουν...πανελλήνιο ρεκόρ με 10.000 δίτροχα στην κατοχή τους

Ξέρεις από βέσπα; Οι φίλοι του αγαπημένο...

Φωτογραφίες

Ξέρεις από βέσπα; Μια από τις πιο δημοφιλείς ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου και η δημοφιλέστερη ερώτηση σε όσους αγαπούν τα δίκυκλα. Η απάντηση από τους ίδιους μάλλον απροσδόκητη αφού όπως ισχυρίζονται οι λάτρεις της, αν έχεις οδηγήσει βέσπα μπορείς να οδηγήσει οτιδήποτε έχει δυο τροχούς.

Η βέσπα δεν έχει πρωταγωνιστήσει μόνο στις Ελληνικές ταινίες. Το 1952 η Όντρει Χέρμπορν κάθεται πλάγια στη βέσπα που οδηγεί ο Γκρέκορυ Πεκ στην ταινία Roman Holiday που γυρίστηκε στη Ρώμη κι ο Μαρτσέλο Μαστογιάννη στη Dolce Vita παραδίδει μαθήματα ανεμελιάς οδηγώντας τη βέσπα του.

Η βέσπα είναι το όχημα που θα σε πάει στο ραντεβού ή στη δουλειά σου… ατσαλάκωτο, χωρίς να βραχούν τα πόδια σου ή να λερωθείς από λάσπη. Η χαμηλή ταχύτητα που αναπτύσσει εγγυόνται ότι σίγουρα θα φθάσεις στον προορισμό σου.

Οι κάτοχοι βέσπας στην Αχαΐα αγγίζουν τους 10.000 κι ας μην κυκλοφορούν όλοι στο δρόμο με τα ιδιαίτερης ομορφιάς δίτροχα. Το ρεκόρ της περιοχής στην κατοχή βεσπών δικαιολογείται ίσως από τη γειτνίαση με τη Ιταλία και τις επιρροές στον τρόπο ζωής, προφανώς και της οδήγησης.

Η λέσχη λειτουργεί στην οδό Γεωργίου Ρούφου της Πάτρας στον αριθμο 47Γ κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 9 έως τις 11 το βράδυ.

Τα μέλη του συλλόγου πέρα από το να ανταλλάσουν αποψεις για τα αγαπημένα τους δίκυκλα κάποιες ημέρες της εβδομάδας που συναντιούνται από κ οντά, οργανώνουν εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight