Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαμός στο διαδίκτυο με τον πατέρα που προπηλακίζει τον Μπουτάρη ενώ κρατάει αγκαλιά το παιδί του –ΔΕΙΤΕ σχόλια Πατρινών

Χαμός στο διαδίκτυο με τον πατέρα που πρ...

Απαράδεκτη η κίνησή του

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ενέργεια ενός άνδρα ο οποίος απαθανατίστηκε να κρατάει στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί, πιθανότατα το δικό του, την ώρα που επιχειρούσε να προπηλακίσει τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Η κίνησή του αυτή έχει προκαλέσει χαμός στα social media όπου αρκετοί Πατρινοί και όχι μόνο έσπευσαν να τον κατακρίνουν για το παράδειγμα που δίνει στο παιδί με την τραμπουκική συμπεριφορά του.

ΔΕΙΤΕ ορισμένα από τα σχόλια συμπολιτών και χρηστών του διαδικτύου από άλλες περιοχές της Ελλάδας:

Δεν βλέπεις τον άνθρωπο που έχει μιλήσει ανοιχτά υπέρ του Κεμάλ. Δεν βλέπεις τον φασίστα. Δεν βλέπεις τον Δήμαρχο μιας πόλης. Βλέπεις ένα παιδί να βλέπει τον πατέρα του να κυνηγά και να προπυλακιζει έναν άνθρωπο... Πόσο άρρωστη κοινωνία;

Εδώ ενα κοριτσάκι στην αγκαλιά του πατέρα της, ο οποίος κυνηγάει να δείρει έναν άνθρωπο που θεωρεί ότι είπε μαλακιες.
Αυτό το κοριτσάκι θα βγει ένας κανονικότατος άνθρωπος.
Ευτυχώς που δεν είναι γκει ο πατέρας της να βγει τίποτα ανώμαλο το παιδί.

Ανερματιστα,χυδαία,κτήνη....Αμ,ο ""παΤΕΡΑΣ"..Ατυχο αυτο το παιδακι...Θα τραβηξει τα ιδια...Αυτες οι εικονες θα επρεπε να απασχολουν σημερα την ελληνικη τηλεοραση..Με αυτες τις εικονες στο μυαλο,δυσκολευτηκα πολυ να κοιμηθω χτες το βραδυ........Και το εξοργιστικοτερο ολων,η αδιαφορια της πλειοψηφιας που παρευρισκονταν....Ετσι εκφασιζονται οι κοινωνιες...Περιμενοντας την συλληψη των υπανθρωπων....

Dimitris Moschonas

Για κατι τέτοια σκουπίδια που θεωρούνται γονείς και λερώνουν την κοινωνία, θα πρέπει να υπάρξει άμεσα νομοθετική ρύθμιση να τους αφαιρείται αυτοματως και δια παντώς η κηδεμονία των παιδιών τους και να δίνεται αναδοχή σε ομόφυλα ζευγάρια μπας και καταφέρουν αυτά τα παιδιά να μεγαλώσουν με σωστά πρότυπα! #έξαλλος ????

 

 

 

Ο Θανάσης Χειμωνάς από την πλευρά του ανέβασε την φωτογραφία που ακολουθεί με το πρόσωπο του μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας να έχει αντικαταστήσει εκείνο του παιδιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις