Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τον ρομαντικό γάμο του Μπρούνο Τσιρίλο και της Έλενας Ασημακοπούλου

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τον ρομαντικό γάμο του Μπ...

Παρανυφάκι η κόρη του γαμπρού

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έζησαν μία από τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές της ζωής τους! Το απόγευμα του Σαββάτου 19 Μαΐου, το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια τελετή που θύμιζε παραμύθι, με παρανυφάκι την 7,5 ετών κόρη του, Μαρία-Ροζάρια, στο Άλσος Νυμφών στις Αφίδνες.

Η νύφη ήταν απαστράπτουσα μέσα στο νυφικό, δια χειρός της σχεδιάστριας μόδας Μαρίας Κονίδη και έφτασε στην εκκλησία, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, την κόρη της και ένα μικρό αγοράκι, ενώ μουσικοί έπαιζαν το soundtrack της ταινίας «Άρωμα Γυναίκας». Μόλις, ο Μπρούνο την αντίκρισε δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του και βούρκωσε!

Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης, επτά χρόνια μετά τον πολιτικό του γάμο, ανανεώνοντας έτσι τον έρωτα και τη σχέση του, παίρνοντας την ευλογία της εκκλησίας.

«Δεν έχουμε πάει ποτέ στην εκκλησία να κάνουμε τον θρησκευτικό μας γάμο, δεν το είχαμε καταφέρει και ήταν κάτι που θέλαμε να πάρουμε την ευλογία του παπά. Γενικότερα θέλαμε να ζήσουμε το μυστήριο και την τελετή. Αυτό θα αλλάξει μόνο! Ότι θα έχουμε την ευλογία. Δεν θα αλλάξει κάτι άλλο… είμαστε τόσα χρόνια μαζί απλά θα γίνει μία ανανέωση όρκων» είχε δηλώσει η αγαπημένη ηθοποιός, λίγες ώρες πριν τον γάμο της.

 


Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight