Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτός ο Πατρινός ψάχνει την οικογένειά του- Πριν 64 χρόνια τον άφησαν στα σκαλιά της Παντάνασσας-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και βοηθήστε τον

Αυτός ο Πατρινός ψάχνει την οικογένειά τ...

Μια συγκινητική ιστορία στο "Τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη

Γεννήθηκε τον Νοέμβριο (πιθανόν στις 11) του 1954. Αφέθηκε στα σκαλιά του Ιερού Ναού Παντάνασσας την Παρασκευή  26 Νοεμβρίου του 1954.

Ήταν περίπου 15 ημερών. Πάνω του είχε ένα σημείωμα που έγραφε πως είναι βαφτισμένος και τον λένε Μήτσο. Είχε ακόμα δύο λευκά πουκαμισάκια  και πανάκια κομμένα σε λωρίδες.

Μέσω του Γ΄ Αστυνομικού τμήματος Πάτρας μεταφέρθηκε στο Δημοτικό Βρεφοκομείο της πόλης ως αγνώστων στοιχείων. Εκεί του έδωσαν το επώνυμο Δημητρίου και αριθμό μητρώου 10719.

Λίγο καιρό αργότερα υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι Αμερικανών και ταξίδεψε για την Αμερική.

Ονομάζεται Μέριλ Τζένκινς, ζει στο Σαιντ Λούις του Μιζούρι και ψάχνει εδώ και χρόνια τις «ρίζες» του.  Θέλει να βρει συγγενείς του, να μάθει ποια ήταν η βιολογική του μητέρα, να βρει την οικογένειά του. Στην προσπάθειά ΄του τον βοηθέαι ομάδα ερευνητών από τις ΗΠΑ. Έχει έρθει στην Πάτρα, περπάτησε την πόλη σπιθαμή προς σπιθαμή, αλλά δεν βρήκε κάποιο στοιχείο.

Η ιστορία του συγκίνησε ιδιαίτερα τους τηλεθεατές του «Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη που ασχολήθηκε την Παρασκευή το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, φίλοι του «Τούνελ» έδωσαν σημαντικές πληροφορίες για μια γυναίκα που την ίδια εποχή που γεννήθηκε και εκείνος, άφησε ένα παιδί σε εκκλησία της Πάτρας. Μέσα στη νύχτα οι συγγενείς της, άρχισαν να ψάχνουν για μαρτυρίες προκειμένου να βοηθήσουν. Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται μήπως  θυμίσουν σε κάποιον, κάτι. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας απευθυνθεί στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ή στο thebest.gr και θα ενημερώσουμε το «Τούνελ»

Ο γιος του, οι εγγονές του και οι φίλοι του που παρακολουθούν εδώ και χρόνια αυτή την αγωνιώδη προσπάθεια του να μάθει κάτι για την βιολογική του οικογένεια,  ελπίζουν αυτή τη φορά η τύχη να του χαμογελάσει και να βρει την αλήθεια για τη ζωή του 64 χρόνια μετά…

Πηγή: anikolouli.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις