Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

O ALDEN EHRENREICH EINAI NEOΣ ΧΑΝ ΣΟΛΟ ΣΤΟ "SOLO: A STAR WARS STORY"

O ALDEN EHRENREICH EINAI NEOΣ ΧΑΝ ΣΟΛΟ Σ...

Προσπαθώντας να μιμηθεί τον Χάρισον Φορντ

Στο τεύχος Μαΐου 2018 του Αμερικάνικου Esquire, φιγουράρει στο εξώφυλλο ο 28χρονος ηθοποιός Alden Ehrenreich που πέρυσι έπαιξε στο «Rules don’t apply» του θρύλου Γουόρεν Μπίτι που ωστόσο δεν είδαμε στην Ελλάδα.

Η αφορμή για το cover στο Esquire, είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος του νέου ηθοποιού στο «Solo: A Star Wars story» σε σκηνοθεσία του Ρον Χάουαρντ που μετά την πρεμιέρα του εκτός συναγωνισμού στο 71ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, καταφθάνει στις 24 Μαΐου 2018 στην Ελλάδα σε διανομή της Feelgood, και στις 25/5 στις Αμερικάνικες αίθουσες όπου κι αναμένεται να πάει καλά εμπορικά.

Όπως γράφει το Esquire,  ο Alden Ehrenreich  αναλαμβάνει τον εμβληματικό ρόλο του Χαν Σόλο, 10 χρόνια πριν συναντηθεί με τον Λουκ Σκαιγουόκερ, όταν ακόμα ήταν νεαρός επαναστάτης και το είχε σκάσει από την αυτοκρατορική αεροπορική ακαδημία. Το κοινό στις προηγούμενες ταινίες του «Πολέμου των άστρων» γνώρισε και αγάπησε ως Χαν Σόλο τον 75άρη σήμερα θρύλο του σινεμά, Χάρισον Φορντ. Όπως δήλωσε στο Esquire ο Ehrenreich που στα 13 του τον ανακάλυψε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ενώ μετά συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα το 2009 στο «Tetro» και με τους αδελφούς Κοέν στο «Hail Caesar» το 2016, είδε τη δουλειά του προκατόχου του, Χάρισον Φορντ στο ρόλο, ωστόσο μέλημα του ήταν να μην δώσει την εντύπωση ότι μιμείται το στυλ του Φορντ.

Στο πλάι του στην ταινία «Solo: A Star Wars story», η Εμίλια Κλαρκ που υποδύεται την Qi’ra ενώ βασικό ρόλο αυτόν του εκπαιδευτή/operator Lando Calrissian που ξεχωρίζει με τα κοστούμια του, έχει ο 34χρονος μαύρος ηθοποιός Donald Glover.

Κοντά στον Χαν Σόλο και μία αγαπημένη μαλλιαρή φιγούρα, ο Wookiee (στο ρόλο ο Joonas Suotamo) ενώ τον μέντορα του Σόλο, Tobias Beckett κάνει ο Γούντι Χάρελσον που τον συμβουλεύει με κυνικό τρόπο: «θεώρησε ότι ο καθένας θα σε προδώσει κάποια στιγμή κι έτσι δεν θα απογοητευτείς ποτέ».

Τα υπόλοιπα στην μεγάλη οθόνη. Θα δούμε το φιλμ και στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Aπό την φωτογράφηση για το τεύχος του Αμερικάνικου Esquire.

Aπό την φωτογράφηση για το τεύχος του Αμ...

Aπό την φωτογράφηση για το τεύχος του Αμερικάνικου Esquire.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture