Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 103): Αλλάζει όψη η Πάτρα, νέα δένδρα, νέα πτηνά

 Αποκλειστικό (Νο 103): Αλλάζει όψη η Πά...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Δεν ήρθε η ανάπτυξη, έρχεται η ανάπλαση

Ενθουσιασμός επικρατεί σε όλη την Πάτρα μετά την είδηση πως αλλάζουν όψη πολλές γειτονιές και πλατείες χάρη σε ένα ευρύ δίκτυο παρεμβάσεων με δενδροφυτεύσεις, αναπλάσεις, πεζοδρομήσεις κλπ.

Ειδική αναφορά κάνουν στο γεγονός πως θα φυτευτούν νέα δένδρα στα πεζοδρόμια, μερικά δε και στους δρόμους, όπως η κουκουναριά στην Αρόη.

Αρμόδιοι γεωπόνοι πρότειναν, σε αντιστάθμισμα για την απώλεια των εκατοντάδων φοινίκων που επλήγησαν από το κόκκινο σκαθάρι να φυτευτούν άλλα δένδρα από την Αφρική και την Ωκεανία. Μπάομπαμπ, Αδανσονίες, και πολλά ακόμα ευδυκοτυλήδονα δένδρα της οικογένειας των Μαλαχίδων θα φυτευτούν στην πλατεία Γεωργίου, στα Ψηλαλώνια, στην οδό Γούναρη, Αγίου Ανδρέου κλπ, ώστε ο μονοκοτυλήδονος Πατρινός να μην περπατάει "όπου κι όπου".

Στην πλατεία Όλγας η δενδροφύτευση θα περιοριστεί σε χασισόδενδρα, κάνναβη και λοιπά χαρμανόδενδρα, για να διευκολύνονται στην αναζήτησή τους και οι θαμώνες της πλατείας.

Μαζί με τα δένδρα αναμένονται και νέα ταξιδιάρικα πουλιά που παρεπιδημούν σε αυτά, όπως ο συμπαθής τυρρανόπτερος, αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως δεν είναι πρέπον να είναι στην πόλη, λόγω του ότι είναι σαρκοβόρο και ιδιαίτερα επιθετικό προς τον άνθρωπο.

«Υπερβολές, τα περιστέρια που έχουν χέσει όλη την πόλη είναι πιο ενοχλητικά», αντέτεινε ο αντιδήμαρχος πλατειών, δενδροφυτεύσεων και πρασίνου, Θεός Βοηθός.

Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll: Αποκλειστικό (Νο 102): Το κράτος προσέφυγε στη δικαιοσύνη και πέτυχε κούρεμα των χρεών του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα