Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πελετίδης: Εάν δούμε έναν άνθρωπο στο δρόμο, θα του δώσουμε νερό, φαγητό, θα κοιτάξουμε εάν είναι άρρωστος

Πελετίδης: Εάν δούμε έναν άνθρωπο στο δρ...
Βγενόπουλος Φάνης

Ο δήμαρχος Πατρέων για την επιχείρηση «σκούπα» κατά των προσφύγων και μεταναστών

Ξεκάθαρη θέση στο προσφυγικό πρόβλημα πήρε ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, μετά την επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας στην Ακτή Δυμαίων κατά των προσφύγων και των μεταναστών. Ο δήμαρχος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ξεκαθάρισε:

Λαϊκό γλέντι κατά της ανεργίας με Γιώργο Μαργαρίτη, ετοιμάζει ο Δήμος Πατρέων

«Έχουμε ως δημοτική Αρχή και ο καθένας μας προσωπικά, συνολική αντίληψη για το μεταναστευτικό. Εμείς εάν δούμε έναν άνθρωπο στο δρόμο, θα του προσφέρουμε νερό, ψωμί, θα πάμε να δούμε εάν είναι άρρωστος. Αυτό κάνουμε».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Κώστας Πελετίδης, επανέλαβε την πάγια θέση της δημοτικής Αρχής, να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα στους πρόσφυγες και μετανάστες, ώστε να πάνε στις χώρες προορισμού τους. Παράλληλα, απάντησε στην κριτική του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΡΑΠ Κώστα Σπαρτινού, ο οποίος χαρακτήρισε ως υποκριτική τη στάση του δημάρχου στο προσφυγικό.

Υποκριτές είναι αυτοί, είπε σε έντονο ύφος ο Κώστας Πελετίδης, που κάνουν πως δεν βλέπουν τα παιδιά που τρέχουν να χωθούν κάτω από τις ρόδες της νταλίκας για να πάνε στις χώρες προορισμού τους. Και συνέχισε υπογραμμίζοντας πως στην Ελλάδα έχουν εγκλωβιστεί  65 χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι θα έπρεπε να έχουν φύγει για τις χώρες που επιθυμούν.

Ανεβάζοντας ακόμη πιο πολύ τον τόνο της φωνής του, ο δήμαρχος χαρακτήρισε ως υποκριτική τη στάση της κυβέρνησης, αναφορικά με τις βάσεις του ΝΑΤΟ, τις συνομιλίες με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, τη συμμετοχή της Ελλάδας μέσω του ΝΑΤΟ σε βομβαρδισμούς, κτλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις