Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προσήχθη ο σύντροφος της γυναίκας με ίχνη αίματος - 77χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα -ΦΩΤΟ

Προσήχθη ο σύντροφος της γυναίκας με ίχν...

Θανάσιμα τραυματισμένη εντοπίστηκε 77χρονη

Η άτυχη 77χρονη δολοφονήθηκε άγρια μέσα στην κρεβατοκάμαρα της… με τον 80χρονο που ζούσαν μαζί να έχει προσαχθεί από την αστυνομία. Τι συνέβη μέσα στο ματωμένο διαμέρισμα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο της ηλικιωμένης;

Προσπάθησε να την πνίξει

Φως στο μυστήριο αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργήσει την Παρασκευή (18.05.2018) ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνιας. Ο κ. Ντιλέρνιας μιλώντας στο newsit.gr αποκάλυψε ότι η άτυχη 77χρονη «φέρει πολλαπλές κακώσεις στο πρόσωπο από αμβλύ όργανο και συγκεκριμένα από τηλεκοντρόλ τηλεόρασης το οποίο έχει γίνει «κομμάτια».  Επιπλέον, φέρει κάταγμα στη μύτη ενώ υπάρχουν στοιχεία ασφυκτικού θανάτου. Το μαξιλάρι είχε κηλίδες αίματος. Ακόμη όπως προέκυψε από τη αυτοψία που διενεργήθηκε το πρωί η 77χρονη φέρεται να έχει αμυντικά τραύματα στα χέρια: μικρές εκδορές και εκχυμώσεις».

Κρατείται ο 80χρονος

Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν πήγε ο γιος της, και λίγο αργότερα εντοπίστηκε και προσήχθη έχοντας ίχνη αίματος πάνω του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 80χρονος πάσχει από άνοια.

 

Θανάσιμα τραυματισμένη εντοπίστηκε 77χρονη, τις πρωινές ώρες, μέσα στο διαμέρισμά της στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, η ηλικιωμένη έφερε τραύματα στο κεφάλι, ενώ η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο, όταν ειδοποιήθηκαν από συγγενή της άτυχης γυναίκας, είναι ότι δεν πρόκειται περί ληστείας. Σημειώνεται ακόμη ότι η πόρτα του διαμερίσματος δεν φέρει ίχνη παραβίασης.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με το newsit ορισμένα από τα τραύματά της μάλλον προκλήθηκαν από τηλεκοντρόλ τηλεόρασης.

Ο γιος της άτυχης γυναίκας ενημέρωσε την αστυνομία στις επτά και μισή το πρωί και όπως είπε στους αστυνομικούς ούτε και ο ίδιος διαπίστωσε πως κάτι λείπει από το σπίτι.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τον γιο της 77χρονης πως η γυναίκα ζούσε μαζί με έναν 80χρονο άνδρα. Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν πήγε ο γιος της, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 80χρονος πάσχει από άνοια. Οι αστυνομικοί ερευνούν στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του.

 

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις