Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Στο… μακρύ δρόμο της Γαλλικής Ριβιέρας

Στο… μακρύ δρόμο της Γαλλικής Ριβιέρας

4 ημέρες στην κοσμοπολίτικη Νίκαια και το χλιδάτο Μόντε Κάρλο

Πρόγραμμα

1η μέρα: Αθήνα – Νίκαια

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος & πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη πρωτεύουσα της Γαλλικής Ριβιέρας τη Νίκαια. Άφιξη, μεταφορά & τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος για να γνωρίσετε τη πόλη με κλασικά αξιοθέατα, όπως τη διάσημη Promenade des Anglais, τη πανέμορφη Παλιά Πόλη με τις υπαίθριες αγορές λουλουδιών και τις άπειρες αντικερί, την αξιόλογη καλλιτεχνική κίνηση και με τα φεστιβάλ και χώρους μοντέρνας τέχνης.

2η μέρα: ….. από τη Νίκαια στο χλιδάτο Μόντε Κάρλο με το τρένο !!

Πρόγευμα και η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στο ρομαντικό Πριγκιπάτο του Μονακό. Από το κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Νίκαιας, επιβιβαστείτε στο τρένο με προορισμό το υπέροχο Μονακό όπου συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Πεντακάθαροι δρόμοι, καλοντυμένοι περαστικοί, αστεράτα ξενοδοχεία, εστιατόρια με μπόλικα αστέρια Michelin, ακριβά αυτοκίνητα, πολυτελή σκάφη, θαλαμηγοί είναι κλασικές εικόνες που μας έρχονται στο μυαλό όταν ακούμε τη λέξη «Μονακό». Φτάνοντας εκεί, ανεβείτε στο βράχο όπου βρίσκεται η πλακόστρωτη Παλιά πόλη με το Παλάτι, το Καθεδρικό ναό του Αγ. Νικολάου και τη πλατεία με τα παλαιά κανόνια να προστατεύουν το φρούριο … ένα σημείο με απίστευτη θέα να κλέβει τις εντυπώσεις. Εδώ στο Μόντε Κάρλο έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς, θα συναντήσετε ένα από τα θρυλικά Καζίνο της Ευρώπης και δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τη τύχη σας! Αργά το απόγευμα, αποχαιρετήστε τη βασιλική πολυτέλεια και το πλούτο & επιβιβαστείτε στο τρένο για την διαδρομή επιστροφής με προορισμό τη Νίκαια.

3η μέρα: … κοσμοπολίτικη Νίκαια

Μετά το πρόγευμα απολαύστε τη μέρα σας στην απόλυτα θεατρική πόλη, τη Νίκαια. Μια πόλη που διαθέτει παράδοση, χρώμα, αγορές, καφέ και εστιατόρια, πανέμορφες πλατείες και την παραλιακή «promenade» με τις οργανωμένες παραλίες, τα παλαιά ξενοδοχεία σαν το Negresco, αλλά και πολλά σύγχρονα μεγαθήρια. Κεντρικό σημείο της πόλης η πλατεία Massena, πεζοδρομημένη και «στολισμένη» με κτίρια βαμμένα κόκκινα & στο χρώμα της ώχρας, τυπικό της Προβηγκίας. Στενά παλιά σοκάκια, οδηγούν στην υπαίθρια αγορά των λουλουδιών και το Καθεδρικό ναό. Η Promenade des Anglais είναι δίχως άλλο ο δημοφιλέστερος παραλιακός δρόμος με αθλητικές εγκαταστάσεις, διαδρόμους ποδηλασίας και skate, κήπους άπειρο glamour και διάσημους απ’ όλο τον κόσμο.

4η μέρα: Νίκαια – Αθήνα

Πρόγευμα, παράδοση των δωματίων και χρόνος για να αποχαιρετήσετε το «κόσμημα» της Γαλλικής Ριβιέρας. Δεν λογίζεται όμως μετά την περιπλάνηση σας στη πόλη να μην γευτείτε θαλασσινές νοστιμιές της. Μια καλή ιδέα να δοκιμάσετε την μπουγιαμπέσα (bouillabaisse), παραδοσιακό πιάτο της Ριβιέρας καθώς και την τοπική σαλάτα niçoise (νισουάζ), πριν τη μεταφοράς σας στο αεροδρόμιο για τη πτήση επιστροφής στην Ελλάδα.

Τιμή κατά άτομο σε

Apogia 4*

Beau Rivage 4*

Δίκλινο δωμάτιο

385€

550€

Μονόκλινο δωμάτιο

550€

925€

Παιδί έως 11 ετών

355€

520€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Νίκαια-Αθήνα με Alitalia Airlines

Τρεις (3) διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο 3* & 4*

Μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο

Κόστος τρένου για τη διαδρομή Νίκαια-Μόντε Κάρλο-Νίκαια

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Φόροι αεροδρομίων € 150

Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά

Κόστος αποσκευής για πτήσεις AZ (€40 το άτομο)

Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Δημοτικός φόρος πόλης ο οποίος καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων. Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων, συνεδρίων & επίσημων αργιών/εορτών

Info: Fastravel by Keramidas - Όθωνος Αμαλίας 12A, Πάτρα

Tηλέφωνο: 2610 622500

http://www.fastravel.gr

E-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life