Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Στο Υπουργείο Υγείας σήμερα η αναστολή των χειρουργείων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

Στο Υπουργείο Υγείας σήμερα η αναστολή τ...

Μετά την "ασφυξία" στη ΜΕΘ του νοσοκομείου

Η κατάσταση που επικρατεί στα χειρουργεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας και η απόφαση του χειρουργικού τομέα να ανασταλούν επ’ αόριστον από την Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις πλην των επειγουσών περιπτώσεων θα αποτελέσει το βασικό αντικείμενο της σημερινής συνάντησης του Υπουργού Υγείας Α. Ξανθού με την 6η ΥΠΕ και όλους τους εμπλεκόμενους με τη λειτουργία των χειρουργείων, της ΜΕΘ, του αναισθησιολογικού τομέα  κ.α. του ΠΓΝΠ.

Δέκα διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ στο Νοσοκομείο ... - The Best News

Διασωληνωμένοι στην ανάνηψη των χειρουργείων ... - The Best News

Ιατρικός Σύλλογος Πατρών: "Η κατάσταση στα ... - The Best News

Όπως ανέφεραν οι γιατροί του πανεπιστημιακού χειρουργικού τομέα σε σχετική ανακοίνωση, κι αναμένεται να επαναλάβουν στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιήσουν στις 11 το πρωί στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου,  υπάρχουν συχνές αναβολές των χειρουργείων λόγω μη επίλυσης, παρά τις υποσχέσεις, του προβλήματος της έλλειψης κρεβατιών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), την κάλυψη του χώρου της ανάνηψης των χειρουργικών ασθενών από διασωληνωμένους που κανονικά έπρεπε να νοσηλεύονται στη ΜΕΘ, της έλλειψης αναισθησιολογικού εξοπλισμού και της αριθμητικής ανεπάρκειας του νοσηλευτικού προσωπικού.

Επιπλέον καλούν την διοίκηση του ΠΓΝΠ και την ΥΠΕ σε συνεννόηση με το ΕΚΑΒ και το ΕΚΕΠΥ να διακομίζουν τους ασθενείς σε άλλα νοσοκομεία της περιφέρειας μέχρι το νοσοκομείο να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας.

Δηλώνει ότι οι ασθενείς και οι τραυματίες με επείγον πρόβλημα θα αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο που γίνεται μέχρι τώρα και καλεί τις υπηρεσίες του νοσοκομείου να ενημερώσουν τους προγραμματισμένους ασθενείς για τις επερχόμενες αναβολές χειρουργείων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being