Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Βαριές ποινές στους δράστες του ομαδικού βιασμού της 16χρονης

Κρήτη: Βαριές ποινές στους δράστες του ο...

Η κοπέλα έκανε χρήση ουσιών και οι δράστες την εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά παρά τη θέλησή της

Ένοχοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού σε βάρος μίας 16χρονης κοπέλας, που εκδικάστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης. Συγκεκριμένα ο νεαρός άνδρας από το Ηράκλειο καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης επτά ετών, ενώ στον συγκατηγορούμενο του με καταγωγή από την Αλβανία, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 ετών με αναστολή, καθώς κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια.

Η υπόθεση φρίκης είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη το καλοκαίρι του 2011, όταν η ίδια η ανήλικη είχε καταγγείλει στην αστυνομία το μαρτύριο που έζησε στα χέρια τουλάχιστον 10 ατόμων.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν προκύψει τότε από την καταγγελία της κοπέλας αλλά και από την προανακριτική διαδικασία, η 16χρονη η οποία έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, έπεσε θύμα εκμετάλλευσης μιας ομάδας ανδρών, οι οποίοι την μετακινούσαν από σπίτι σε σπίτι σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου και την κακοποιούσαν σεξουαλικά ενόσω εκείνη δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς είχε κάνει χρήση ουσιών.

Η 16χρονη δεν παρέστη σήμερα στο δικαστήριο, καθώς η ίδια ζει και σπουδάζει στο εξωτερικό, ενώ οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο ανδρών υποστήριξαν ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση του ανήλικου κοριτσιού.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις