Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μέγκαν Μαρκλ: Το σίριαλ με την απουσία του πατέρα της από τον γάμο και οι απρόσκλητοι συγγενείς

Μέγκαν Μαρκλ: Το σίριαλ με την απουσία τ...

Λίγα 24ωρα πριν τη μεγάλη μέρα

Δεν έχει το τέλος το σίριαλ με την ανάρμοστη συμπεριφορά μελών της οικογένειας της Μέγκαν Μαρκλ. Ενώ όλοι ξέραμε ότι ο πατέρας της θα βρεθεί στο γάμο της για να τη συνοδεύσει, όλα άλλαξαν μετά το σκάνδαλο με τις παπαράτσι φωτογραφίες που έστησε.

Χαμός με τις στημένες παπαράτσι φωτογραφίες του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ

Την Δευτέρα είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να παραδώσει την κόρη του στην εκκλησία. Φαίνεται όμως ότι επηρεάστηκε από τις παρακλήσεις της Μέγκαν και την Τρίτη είπε στους δημοσιογράφους ότι θέλει να είναι παρών σε αυτήν την ιστορική μέρα. Σήμερα όμως ο 73χρονος Τόμας Μαρκλ τα «γυρίζει» για μια ακόμη φορά και επιβεβαιώνει ότι τελικά δεν θα πάει στον γάμο.

Η οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ την ντροπιάζει κάθε μέρα! Ο πατέρας της δεν θα πάει στο γάμο μετά το παπαράτσι σκάνδαλο

Όπως υποστηρίζει, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, θα πρέπει να υποβληθεί επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά,ενώ κατηγορεί τον γιο του για την επιδείνωση της υγείας του, που ισχυρίζεται ότι προκλήθηκε από την ανοιχτή επιστολή που έστειλε εκείνος στον πρίγκιπα Χάρι, όπου... και του ζητούσε να ακυρώσει το γάμο.

Εκτός από όλα αυτά η Μέγκαν Μαρκλ, όπως αναφέρει το metro,  θα αντιμετωπίσει στο γάμο της και την παρουσία απρόσκλητων συγγενών. Η νύφη της Tracy Dooley φωτογραφήθηκε στο Λονδίνο με τους γιους της Tyler, 25, και Thomas, 26. Παιδιά που απέκτησε με τον ετεροθαλή αδερφό της Μέγκαν Μαρκλ.

Η Tracy, που ήταν παντρεμένη με τον Thomas Jr, είπε στο ITV πως δεν είχε δεχτεί πρόσκληση για τον βασιλικό γάμο στο Windsor Castle το Σάββατο. Παραδέχτηκε πως δεν έχει δει τη Μέγκαν Μαρκλ τα τελευταία 20 χρόνια αλλά αναμένεται να καλύψει τον γάμο της για αμερικανικό δίκτυο και μάλιστα δήλωσε ότι θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για να συγχαρεί τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι.

 

Οι Dooleys ανέβασαν φωτογραφίες στο facebook για να κάνουν γνωστή την άφιξή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Είμαστε εδώ!» σχολίαζαν σε φωτογραφίες από αξιοθέατα ορόσημα στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight