Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Ματωμένο φόρεμα της Ιβάνκα Τραμπ και η selfie με φόντο τη Λωρίδα της Γάζας...

Το Ματωμένο φόρεμα της Ιβάνκα Τραμπ και ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Πολλοί είπαν πως με την απόφασή του να μετακομίσει την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, ο Ντόναλντ Τραμπ, έβαψε τα χέρια του με το αίμα Παλαιστινίων. Ειδικά εκείνων που σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις στη Γάζα την ώρα των λαμπερών εγκαινίων. Στην τελετή όπου βρέθηκε η κόρη του, Ιβάνκα Τραμπ. Που έδειχνε (και μάλλον έτσι ήταν) να μην ενδιαφέρεται για το τι συνέβαινε γύρω της.

Από την πρώτη στιγμή έκανε την εμφάνισή της στο twitter μια συγκλονιστική φωτογραφία. Μια φωτογραφία που αποτυπώνει ακριβώς όλα έγιναν τη Δευτέρα στη Γάζα. Μια φωτογραφία τόσο photoshop-αρισμένη και τόσο αληθινή.

Μια φωτογραφία από τη στιγμή, που χαμογελαστή και χαρούμενη, η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ ρίχνει την κουρτίνα και αποκαλύπτεται η επιγραφή στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ. Πως θεμελιώθηκε επί προεδρίας του πατέρα της.

Φωτογραφία Reuters

Φωτογραφία Reuters

Φωτογραφία Reuters

Η φωτογραφία αυτή διανεμήθηκε παντού από τα διεθνή πρακτορεία. Και δεν άργησε να «πειραχτεί». Στο μπεζ αέρινο φόρεμα της Ιβάνκα, το αίμα εκείνων που σκοτώθηκαν από τα ισραηλινά πυρά στη Γάζα. Στη θέση της επιγραφής, φωτογραφία θυμάτων. Η Ιβάνκα παραμένει χαμογελαστή. Και δείχνει, με το ίδιο χαμόγελο, τα θύματα.

Δεν είναι η μοναδική «πειραγμένη» φωτογραφία που κατακεραυνώνει την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ. Μια δεύτερη τοποθετεί εκείνη, τον σύζυγό της, τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τη σύζυγό του (σ.σ. που έβγαλαν selfie μπροστά από την είσοδο της πρεσβείας) στη Λωρίδα της Γάζας. Εκεί όπου οι Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν σχεδόν 60 Παλαιστίνιους, ανάμεσά τους οκτώ παιδιά, το μικρότερο μόλις 8 μηνών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις