Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η πορεία αντιεξουσιαστών κατά της επιχείρησης σκούπα των μεταναστών- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η πορεία αντιεξουσια...

Άνοιξαν οι δρόμου του κέντρου

20:35 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Πάτρας με αφορμή την πρωινή αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης Λαδόπουλου και ΑΒΕΞ από τους μετανάστες που διέμεναν εκεί. Η πορεία κατέληξε στην πλατεία Γεωργίου από όπου και ξεκίνησε, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό.

 

20:20 Σε δύο μπλοκ έχει σπάσει η πορεία προπορεύονται περίπου 70 νεαροί και ακολουθούν λίγα μέτρα πιο άλλα περίπου 100 άτομα από τον αριστερό χώρο. Μαιζώνος και Πατρέως αυτή την ώρα η κεφαλή της.

 

 

 

20.05: Περίπου 200 άτομα συμμετέχουν στην πορεία που ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα από την πλατεία Γεωργίου της Πάτρας. Οι συμμετέχοντες στην πορεία διαμαρτύρονται για την πρωινή επιχείρηση «σκούπα» των μεταναστών.

Οι συγκεντρωμένοι βρίσκονται αυτή την ώρα επί της οδού Κορίνθου.

Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία.

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επιχείρηση «σκούπα» των προσφύγων και μεταναστών από τις εγκαταστάσεις της πρώην ΑΒΕΞ και Λαδόπουλου, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, από αναρχικούς.

Σε ανακοίνωση – κάλεσμά της η αναρχική ομάδα “δυσήνιος ίππος”, αναφέρει τα εξής:

«To πρωί της Τρίτης 15/5 πραγματοποιήθηκε επιχείρηση-σκούπα και εκκενώθηκαν η Αβεξ και ο Λαδόπουλος.

Τα καταστρεπτικά αποτελέσματα των πολεμικών σταυροφοριών και της έντασης της λεηλασίας της καπιταλιστικής περιφέρειας είναι η αποσάθρωση κάθε έννοιας κοινωνικής ζωής και ύπαρξης στη Μέση Ανατολή όπου ο πόλεμος έχει σαρώσει τους τοπικούς πληθυσμούς. Αυτά ακριβώς τα αποτελέσματα έχουν ως συνέπεια εκατομμύρια ξεριζωμένοι και απελπισμένοι άνθρωποι να επιχειρούν με κάθε τρόπο τη φυγή και την είσοδο στην Ευρώπη.

Ως αναρχικοί στεκόμαστε συνειδητά δίπλα σε κάθε καταπιεσμένο και καταπιεσμένη αυτού του κόσμου και αγωνιζόμαστε μαζί για τη ζωή και την αξιοπρέπεια. Στεκόμαστε ενάντια στα σύνορα, τον πόλεμο και τον σύγχρονο ολοκληρωτισμό και αλληλέγγυοι με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που ξεριζώθηκαν από τους τόπους τους.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΤΡΙΤΗ 15/5, 19:00, πλ. Γεωργίου»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις