Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το εντυπωσιακό γκράφιτι στη Γούναρη, που ήδη κεντρίζει τους περαστικούς! Διεθνούς φήμης ο δημιουργός του! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Το εντυπωσιακό γκράφιτι στη Γούναρη, που...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Στο πλαίσιο του street art festival

Αλλάζει εντελώς όψη πάρκινγκ της Γούναρη στο ύψος των Αγίων Αναργύρων. Μπορεί ακόμη να μην έχει ολοκληρωθεί το γκράφιτι, το οποίο ευθύνεται για την ριζική αλλαγή στην εικόνα του σημείου, αλλά ήδη κεντρίζει τα βλέμματα.

Δημιουργός του γκράφιτι είναι ένας καλλιτέχνης παγκοσμίου φήμης, τα έργα του οποίου έχουν απασχολήσει αρκετές φορές. Πρόκειται για τον WD. Χαρακτηριστικές δημιουργίες του είναι η κουκουβάγια στην Αθήνα αλλά και ένα τεράστιο γκράφιτι στο Πολυτεχνείο της Αθήνας.

Το γκράφιτι με την κουκουβάγια στην Αθήνα που έχει «τρελάνει» το διαδίκτυο

Kερδίζει τις εντυπώσεις το γκράφιτι στο Πολυτεχνείο της Αθήνας- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Η μεγάλη αλλαγή γίνεται στο πλαίσιο του 3ου  Διεθνούς Street Art Festival Patras|ArtWalk 3! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καλλιτέχνες της street art από ολόκληρο τον κόσμο, θα συμμετέχουν στο ArtWalk 3 που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο και  τον Ιούνιο στην Πάτρα.

Το σημείο της Γούναρη που γέμισε...χρώμα!

 

Ο ΜΗ κερδοσκοπικός οργανισμός, Art in Progress θα φιλοξενήσει κάποιους από τους σημαντικότερους έλληνες και ξένους street artists με διεθνή εμπειρία. Οι καλλιτέχνες, αφήνοντας το προσωπικό τους «σημάδι», θα δώσουν μία νέα δυναμική και περιεχόμενο στην πόλη, γεμίζοντας εξωστρέφεια και χρώμα την Πάτρα.

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο OPEN CALL της διοργάνωσης ξεπέρασε κάθε αρχική προσδοκία, με τις αιτήσεις να φτάνουν τις 50 και τους συμμετέχοντες να εκπροσωπούν τόσο την Ελλάδα όσο και πολλές χώρες του εξωτερικού. Ενδεικτικά υπήρχαν συμμετοχές από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Ελβετία, την Αυστραλία, τη Γαλλία, την Ολλανδία και το Μεξικό.

Οι καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν να δημιουργήσουν φέτος τοιχογραφίες – murals στην πόλη της Πάτρα είναι οι Nevercrew, Chris Riggs, Christina Angelina, Felix Rodewaldt, ΦΙΚΟΣ, WD, APSEΤ, ΤΑXIS, Political Stencil, Hambas, Δημήτρης Κόκορης και Bilos.

 

 

Και ο καλλιτένης...σε άλλη δουλειά του!

Τι ανέφε στο thebest.gr ο ιδιοκτήτης του παρκινγκ...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight