Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ό,τι απέμεινε από τους μετανάστες μετά την "σκούπα" της αστυνομίας μέσα από 20 ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ό,τι απέμεινε από τους μετανάστες μετά τ...

Η καθημερινότητα των μεταναστών

Σκηνές σε παράταξη, ρούχα απλωμένα, παπούτσια πεταμένα, σκούπες και άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης που έκαναν λίγο πιο ανθρώπινη τη διαβίωση των μεταναστών, βρίσκονται παρατημένα πλέον μέσα στο παλιό εργοστάσιο του Λαδόπουλου. Εκεί που τους τελευταίους μήνες ζούσαν περισσότεροι από 600 μετανάστες, (συγκεκριμένα 611), περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία  για το ταξίδι στην Ιταλία κι από εκεί στη Δυτική Ευρώπη.

Δείτε την κατάσταση του χώρου λίγα λεπτά μετά την επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας το πρωί της Τρίτης, όπως την κατέγραψε για το thebest ο Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος.

Αντίστοιχες οι εικόνες και στο εργοστάσιο της ΑΒΕΞ

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΟΙ 289 ΣΚΗΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

Στο χώρο της ΑΒΕΞ οι μετανάστες είχαν στήσει τρία διαφορετικά μπλοκ με σύνολο 289 σκηνές. Σε  κάθε ένα από αυτά, ξεχώριζε μια ξυλοκατασκευή στην οποία είχε τοποθετηθεί στρώμα, υπήρχαν καθρέπτες και ένα πολύμπριζο γεμάτο φορτιστές κινητών τηλεφώνων. Πιθανόν ανήκε στον «αρχηγό» κάθε ομάδας που «εξυπηρετούσε» τους υπόλοιπους στην παροχή ρεύματος ή άλλων ειδών πρώτης ανάγκης.

Για την τύχη των μεταναστών μίλησε στο thebest η Αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ Ζαχαρούλα Τσιριγωτη.

Δείτε την εικόνα στην ΑΒΕΞ σήμερα το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις