Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 102): Το κράτος προσέφυγε στη δικαιοσύνη και πέτυχε κούρεμα των χρεών του

Αποκλειστικό (Νο 102): Το κράτος προσέφυ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Τι θα δώσει στους Πολίτες

Στα 2,734 δισ. ευρώ ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του δημοσίου προς τους ιδιώτες το Μάρτιο του 2018, έναντι 2,620 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο. Ήταν η είδηση που προκάλεσε δυσμενή σχόλια, αλλά και την οργή κυβερνητικών παραγόντων.

Έτσι σε έκτακτη σύσκεψη της Κυβέρνησης, της ΤτΕ και της Ε.Ε. αποφασίστηκε να παρθούν τα αναγκαία μέτρα ώστε να πάψει επιτέλους αυτό το καθεστώς.

Όση στεναχώρια προκαλείται στους Έλληνες πολίτες που δεν μπορούν να εισπράξουν τα όσα τους χρωστάει το κράτος, άλλο τόσο στενοχωρεμένοι είναι υπουργοί και τραπεζίτες που δεν έχουν μάτια από την ντροπή.

«Δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας. Ντρεπόμαστε που βρεθήκαμε στην ανάγκη και δεν έχουμε να πληρώσουμε τα χρέη μας» σχολίασε ανώτατο τραπεζικό στέλεχος.

Όπως αποκαλύπτει το thebest.gr η λύση για το χρέος των 2.7 δις. ευρώ βρέθηκε. Όχι, δεν θα εξοφλήσει το χρέος του το Κράτος.

Απλά προσέφυγε στο δικαστήριο και πέτυχε, όπως χιλιάδες Έλληνες πολίτες που χρωστούσαν, τη διαγραφή μεγάλου ποσοστού. Πλέον το Κράτος οφείλει 426.000 ευρώ, ποσό που θα δοθεί σε 42.600 μηνιαίες δόσεις.

 

* Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll: Αποκλειστικό (Νο 101): Ανατροπή! Η Γιάννα Τερζή στον τελικό της Γιουροβίζιον

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα