Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 14 Μαΐου

Τα ζώδια για σήμερα 14 Μαΐου

Ζώδια

Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές προκλήσεις…

ΚΡΙΟΣ
Ήρεμα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου και θα είσαι αρκετά χαρούμενη με τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, καθώς μια περίοδος με πολύ άγχος θα αποτελέσει παρελθόν. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες στα οικονομικά σου, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς. Η ερωτική σου ζωή θα πάρει… φωτιά!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι έτοιμη να ανοίξεις τα φτερά σου και να ανακαλύψεις νέους επαγγελματικούς δρόμους, οι οποίοι θα σε οδηγήσουν ακόμη πιο κοντά στην επιτυχία. Θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα εξελιχθούν σε σημαντικές συνεργασίες με πολλά οικονομικά οφέλη για εσένα. Προσοχή, ενδέχεται να αποκαλυφθεί ένα μυστικό που θα φέρει αναστάτωση στη σχέση σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα ξεκινήσει μια δυναμική ημέρα για εσένα στη δουλειά, η οποία θα κυλήσει ομαλά. Θα αντιμετωπίσεις με επιτυχία τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Μυστικές συμφωνίες θα εκτοξεύσουν τα οικονομικά σου. Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μια όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου. Δώσε σημασία στην εξωτερική σου εμφάνιση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αισθάνεσαι πίεση εξαιτίας του φορτωμένου σου προγράμματος, όμως θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Θα υπάρξουν κάποιες υπερβολικές αντιδράσεις στις ιδέες σου, όμως μην πτοείσαι. Μην χάνεις την αισιοδοξία σου. Με καλό προγραμματισμό θα αλλάξει η κατάσταση. Είναι πολύ πιθανό να πάρεις σημαντικές αποφάσεις με τον αγαπημένο σου για το μέλλον της σχέσης σας.

 

ΛΕΩΝ
Τα επαγγελματικά σου συνεχίζουν να αποτελούν το νούμερο ένα ζήτημα για εσένα. Έχεις αποδείξει ότι έχεις ικανότητες και τώρα στοχεύεις να λάβεις τους καρπούς των κόπων σου. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ρυθμίσεις οικονομικά θέματα. Θα κάνεις ωστόσο κάποια έξτρα έξοδα για να αναβαθμίσεις το σπίτι σου. Θα εστιάσεις στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου, με τον οποίο θα λύσετε προβλήματα του παρελθόντος και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι διατεθειμένη να μάθεις νέα πράγματα προκειμένου να εξελίξεις την επαγγελματική σου γνώση. Πολύ πιθανό να αποφασίσεις να γραφτείς σε κάποιο σεμινάριο ή ακόμη και να ταξιδέψεις στο εξωτερικό για αυτόν το σκοπό. Πρέπει με αποφασιστικότητα να βάλεις σε μία τάξη τα οικονομικά σου, γιατί δεν γίνεται να συνεχίσεις σε τέτοιο ρυθμό. Θα υπάρξουν εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Ενδέχεται να έρθεις σε ρήξη με πρόσωπο της οικογένειάς σου ή τον αγαπημένο σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Είσαι αρκετά κοινωνική σήμερα και αυτό θα σε βοηθήσει πολύ στη δουλειά σου. Θα συνεργαστείς αρμονικά με τους συναδέλφους σου και θα σημειώσεις σημαντική πρόοδο. Θα σε απασχολήσει ένα κληρονομικό θέμα, το οποίο επηρεάζει πολύ τα οικονομικά σου. Θα αποφασίσεις να κάνεις ριζικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Εκρηκτική ημέρα για τα αισθηματικά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα λάβεις επιτέλους θετικά αποτελέσματα σε όσα κάνεις στη δουλειά σου και αυτό θα βοηθήσει πολύ την ψυχολογία σου. Θα εκτοξευθεί στα ύψη η διάθεσή σου. Καλή στιγμή για σημαντικές συμφωνίες που θα σου αποφέρουν έσοδα που θα κάνουν τη διαφορά στα οικονομικά σου. Προσοχή στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σου. Ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η δουλειά σου σε απασχολεί πολύ, όμως έχεις βοήθεια από σημαντικούς ανθρώπους και για αυτό δεν ανησυχείς, η επιτυχία είναι σίγουρη. Μην κάνεις περιττά έξοδα, γιατί θα υπάρξουν κάποιες αναπάντεχες αστοχίες που θα σε δυσκολέψουν. Μην παραμελείς την υγεία σου. Θα σε απασχολήσουν κάποια οικογενειακά θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά σου ή με τον αγαπημένο σου. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς μαζί τους για να μην υπάρξουν εντάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αισιοδοξία σου θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε διάφορα εμπόδια που θα προκύψουν σήμερα στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και έτσι θα δεις σημαντική διαφορά στον προϋπολογισμό σου. Κλείσε ανοιχτές υποχρεώσεις. Μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις τη γνώμη σου στον αγαπημένο σου, είναι λάθος τακτική και μόνο καβγάδες θα φέρει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι πολύ πιθανό να έρθει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό μυστικό… Θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση για να το διορθώσεις. Στη δουλειά σου τα πράγματα λειτουργούν και πάλι θετικά για εσένα. Θα έχεις σημαντικές συζητήσεις με ανθρώπους που θα αλλάξουν την οικονομική σου κατάσταση. Θα κάνεις σημαντικές συμφωνίες και θα υπογράψεις συμβόλαια που θα αλλάξουν πολλά στη ζωή σου. Προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσεις με τον αγαπημένο σου. Απέφυγε τις διαφωνίες.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Έχεις νέους στόχους και είσαι έτοιμη να τους πετύχεις. Θα χρειαστεί όμως να αναπροσαρμόσεις τα σχέδιά σου και να επανεξετάσεις τα άτομα που έχεις στην ομάδα σου. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι. Ευνοούνται νέες συνεργασίες, οι οποίες θα φέρουν «επανάσταση» στα οικονομικά σου. Στην προσωπική σου ζωή τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θα υπάρξει ένταση με ένα πρόσωπο από την οικογένειά σου και αυτό θα φέρει τριγμούς και στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being