Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πόσο κοστίζει η διαμονή στο νοσοκομείο του Ρίου; Η "ταρίφα" για τηλεόραση και ξαπλώστρα

Πόσο κοστίζει η διαμονή στο νοσοκομείο τ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τα πράγματα στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" είναι τελείως διαφορετικά

Μία από τις πιο δύσκολες καταστάσεις είναι η διαμονή σ'ένα νοσοκομείο. Όχι μόνο για τον ασθενή που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, αλλά και για τους οικείους του, που μένουν για εικοσιτετράωρα δίπλα του.

Παρόλα αυτά υπάρχουν λύσεις, που μπορούν να διευκολύνουν κάπως την κατάσταση και να κάνουν τις ώρες στο νοσοκομείο να περάσουν λίγο πιο εύκολα.

Τηλεόραση και ξαπλώστρες είναι ίσως τα πρώτα που χρειάζεται κάποιος που αναγκάζεται να παραμείνει στο νοσοκομείο. Βέβαια, στην Πάτρα, τα δύο μεγάλα νοσοκομεία, του Ρίου και του "Αγίου Ανδρέα" έχουν τελείως διαφορετική πολιτική πάνω σε αυτό το θέμα.

Πόσο κοστίζει η τηλεόραση και η ξαπλώστρα στο νοσοκομείο του Ρίου

Στο νοσοκομείο του Ρίου υπάρχουν δύο εταιρείες που ενοικιάζουν τηλεοράσεις και καρέκλες -ξαπλώστρες.

Το να νοικιάσεις μία τηλεόραση κοστίζει 2 ευρώ την ημέρα. Η ξαπλώστρα, που δίνει τη δυνατότητα σε συνοδό ασθενή, κοστίζει τρία ευρώ την ημέρα, ενώ τα αποστειρωμένα καλύμματα που τοποθετούνται πάνω σε αυτές κοστίζουν 1 ευρώ.

Τι γίνεται στον "Άγιο Ανδρέα"

 

Από την άλλη, στο νοσοκομείο του "Αγίου Ανδρέα" απαγορεύονται τηλεοράσεις και καρέκλες – ξαπλώστρες, όπως έχει ξαναγράψει το thebest.gr.

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, η οποία ελήφθη στις αρχές του 2017, στους θαλάμους του νοσοκομείου απαγορεύεται η ενοικίαση τηλεόρασης,  όπως επίσης και η ενοικίαση καρέκλας - ξαπλώστρας που χρησιμοποιούν το βράδυ οι συνοδοί ασθενών, που μένουν όλη  νύχτα στο πλευρό τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις