Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όταν η Νταϊάνα είπε δημόσια στην Καμίλα ότι γνωρίζει για την σχέση με τον Κάρολο

Όταν η Νταϊάνα είπε δημόσια στην Καμίλα ...

Η πολυσυζητημένη σχέση του ζευγαριού από την εποχή που ο Κάρολος ήταν παντρεμένος με την Νταϊάνα

Κάρολος της Αγγλίας, πρίγκιπας της Ουαλίας και πιθανόν διάδοχος του βρετανικού θρόνου (αν δεν δεχθεί να παραιτηθεί για χατίρι του γιου του Ουίλιαμ, όπως πιθανολογείται πως ήδη έχει συμφωνηθεί) ήρθε για επίσκεψη στη χώρα μας και από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο το ενδιαφέρον γύρω από τα γνωστά και τα άγνωστα γεγονότα της ζωής του έχει αναζωπυρωθεί.

Ποιος είναι στα αλήθεια ο ντροπαλός, μεγαλύτερος γιος της Ελισάβετ και ποια ήταν στα αλήθεια η σχέση του με τον δεσποτικό, αυστηρό πατέρα του, Φίλιππο; Αγάπησε άραγε ποτέ στα αλήθεια την πριγκίπισσα Νταϊάνα ή πήρε την απόφαση να την παντρευτεί αποκλειστικά και μόνο μετά από έντονες πιέσεις της οικογένειας του; Και στην τελικη πόσα γνώριζε η ίδια η Νταϊάνα για τον παράνομο δεσμό του άντρα της με την Καμίλα;

 

 

Kάρολος και Καμίλα την εποχή που εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Νταϊάνα.

Kάρολος και Καμίλα την εποχή που εκείνος...

Kάρολος και Καμίλα την εποχή που εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Νταϊάνα.

Σύμφωνα με βιογραφίες που ήρθαν στο φως τα τελευταία χρόνια, και ενώ εκείνη δεν βρίσκεται πια στη ζωή, η λεγόμενη «πριγκίπισσα του λαού» ήξερε πολύ καλά - και από αρκετά νωρίς - πως ο σύζυγός της είναι βαθιά συνδεδεμένος με μία άλλη γυναίκα. Μάλιστα, ήταν διατεθειμμένη να κάνει υπομονή, κοιτώντας από την άλλη μεριά, στην ελπίδα της ότι μέσα στον γάμο τα πράγματα θα άλλαζαν.

Οι ιστορίες σχετικά με τον τραγικό μήνα του μέλιτος κατά την διάρκεια του οποίου ο Κάρολος έγραφε απεγνωσμένα γράμματα στην γυναίκα της ζωής του, αγνοώντας τη Νταϊάνα και το γεγονός ότι συνέχιζε να την βλέπει τακτικά καθ' όλη την διάρκεια του γάμου τους, κάνοντας συχνά ακόμα και τηλεφωνικό σεξ μαζί της, αποτελούν κοινό μυστικό στους διαδρόμους του Μπάκιγχαμ αλλά και στους υψηλούς κύκλους του διεθνούς τζετ σετ, που αντιμετώπιζε την Λαίδη Ντι με στοργή και  - ίσως - κάποια λύπηση.

Ένα πρόσφατο βιβλίο, όμως, το οποίο περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της Καμίλα και της έντονης σχέσης της με τον Κάρολο, έφερε στο φως ακόμα περισσότερα στοιχεία σχετικά με το πόσο απεγνωσμένη και μόνη αισθανόταν η Νταϊάνα μέσα στον συζυγικό δεσμό της με τον διάδοχο του θρόνου.

Ο Κάρολος συνέχιζε να την βλέπει τακτικά καθ' όλη την διάρκεια του γάμου τους, κάνοντας συχνά ακόμα και τηλεφωνικό σεξ μαζί της.

Ο Κάρολος συνέχιζε να την βλέπει τακτικά...

Ο Κάρολος συνέχιζε να την βλέπει τακτικά καθ' όλη την διάρκεια του γάμου τους, κάνοντας συχνά ακόμα και τηλεφωνικό σεξ μαζί της.

Συγκεκριμένα, ο συγγραφέας Penny Junor αναφέρεται στη «φιλική» σχέση ανάμεσα στα μέλη αυτού του ιδιαίτερου ερωτικού τριγώνου, κάνοντας λόγο για έναν Κάρολο που προσπαθούσε να φέρνει την Καμίλα σχεδόν παντού μαζί τους και μία Νταϊάνα που έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μην βγει εκτός εαυτού.

Όλα αυτά μέχρι που μία ημέρα, σε μία επίσημη δεξίωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ (και ίσως μετά από κάποιο άγνωστο σε εμάς περιστατικό) η Ντι πλησίασε την Καμίλα και την αντιμετώπισε κατά πρόσωπο, λέγοντας της μπροστά σε όλους, λέγοντας της δημοσίως ότι γνωρίζει πολύ καλά πως είναι η ερωμένη του συζύγου της.

«Καμίλα, θέλω να γνωρίζεις ότι ξέρω ακριβώς τι τρέχει ανάμεσα σε εσένα και τον Κάρολο. Δεν γεννήθηκα χθες» της είχε πει χαρακτηριστικά η Νταϊάνα με την Καμίλα να γίνεται έξω φρενών που την εξέθεσε μπροστά σε κόσμο.

Η Ντι πλησίασε την Καμίλα και την αντιμετώπισε κατά πρόσωπο, λέγοντας της μπροστά σε όλους, λέγοντας της δημοσίως ότι γνωρίζει πολύ καλά πως είναι η ερωμένη του συζύγου της.

Η Ντι πλησίασε την Καμίλα και την αντιμε...

Η Ντι πλησίασε την Καμίλα και την αντιμετώπισε κατά πρόσωπο, λέγοντας της μπροστά σε όλους, λέγοντας της δημοσίως ότι γνωρίζει πολύ καλά πως είναι η ερωμένη του συζύγου της.

Σύμφωνα με το ίδιο βιβλίο, η Νταϊάνα είχε φτάσει στο σημείο να τηλεφωνεί άργα τη νύχτα στην Καμίλά, προσπαθώντας να την τρομοκρατήσει. Σε ένα από τα τηλεφωνήματα αυτά η πριγκίπισσα ισχυρίστηκε πως έχει στείλει κάποιον να δολοφονήσει την σημερινή Δούκισσα, λέγοντας της χαρακτηριστικά. «Έχω στείλει κάποιον να σε σκοτώσει. Βρίσκεται έξω, στον κήπο του σπιτιού σου» φέρεται να είπε η Νταϊάνα σε τηλεφωνική συνομιλία μαζί της, με τον συγγραφέα να υποστηρίζει ότι η Καμίλα είχε δεχθεί πολλά παρόμοια τηλεφωνήματα.

Από την άλλη, η οικογένεια και το περιβάλλον της Νταϊάνα υποστηρίζουν με πολύ ισχυρά επιχειρήματα πως ο Κάρολος και η Καμίλα έχτισαν με διάφορους τρόπους την εικόνα της εύθραστης, υστερικής Λαίδης Ντι, εκμεταλλευόμενοι τον αδύναμο και ευαίσθητο χαρακτήρα της για να δικαιολογήσουν τον δεσμό τους.

 

Η Νταϊάνα είχε φτάσει στο σημείο να τηλεφωνεί άργα τη νύχτα στην Καμίλά, προσπαθώντας να την τρομοκρατήσει.

Η Νταϊάνα είχε φτάσει στο σημείο να τηλε...

Η Νταϊάνα είχε φτάσει στο σημείο να τηλεφωνεί άργα τη νύχτα στην Καμίλά, προσπαθώντας να την τρομοκρατήσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight