Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Καταδικάστηκε σε 34 μήνες φυλάκιση ηλικιωμένος που έλουσε με καυτό καφέ δίχρονο

Πύργος: Καταδικάστηκε σε 34 μήνες φυλάκι...

To περιστατικό που είχε συμβεί στην Ξυλοκέρα

Στις αίθουσες των δικαστηρίων όπου εκδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πύργου, έφτασε χθες μια υπόθεση που είχε λάβει Πανελλήνια διάσταση τον Απρίλιο του 2015, από ένα πρωτοφανές περιστατικό που είχε συμβεί στην Ξυλοκέρα και έστειλε στο Νοσοκομείο με εγκαύματα ένα δίχρονο αγοράκι!

Η υπόθεση αφορούσε την επίθεση και την πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε μια γυναίκα από την Βουλγαρία και το εγγονάκι της, που έχοντας το παιδί μαζί της είχε μεταβεί στο σπίτι του εργοδότη του γιου της, για να ζητήσει για πολλοστή φορά τα μεροκάματα που του χρωστούσαν δύο χρόνια , ενώ ο ίδιος είχε επιστρέψει στην πατρίδα του για να εργαστεί.

Τότε, όπως η γυναίκα είχε καταγγείλει, ο πατέρας του εργοδότη του γιου της, αντί για τα οφειλόμενα, βγήκε φωνάζοντας από την κουζίνα κρατώντας ένα φλιτζάνι με… καυτό καφέ και την περιέλουσε και μάλιστα προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα στο εγγονάκι της που κρατούσε στην αγκαλιά της, ενώ της φέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο και προσπάθησε να την χτυπήσει απωθώντας την βίαια, με πολλά ρατσιστικά υπονοούμενα.

Το μωρό χρειάστηκε να νοσηλευτεί για καιρό στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας. 
Χθες λοιπόν εκδικάστηκε η υπόθεση, το δικαστήριο δεν δέχθηκε τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου και τον καταδίκασε για δύο αδικήματα, για επικίνδυνη σωματική βλάβη στην γιαγιά και το παιδί, σε 34 μήνες φυλάκιση με δικαίωμα έφεσης και μέχρι το εφετείο η απόφαση έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.


Ο Συνήγορος της οικογένειας των γονέων και θυμάτων της υπόθεσης κ. Δημήτρης Δημητρουλόπουλος εξέφρασε μετά το αποτέλεσμα της δίκης την ικανοποίησή του τονίζοντας ότι υπήρξε δικαίωση σε μια υπόθεση που είχε ρατσιστικό υπόβαθρο και με τον τρόπο αυτό και η ελληνική δικαιοσύνη αλλά και η ελληνική κοινωνία στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

Πηγή:ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις