Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΑΙΔΙ

/

Πάτρα: Διημερίδα από την παιδιατρική κλινική του Καραμανδανείου Νοσοκομείου

Πάτρα: Διημερίδα από την παιδιατρική κλι...

Στις 12 και 13 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο του ΑΤΕΙ Πατρών

Το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στις 17.00, θ’ αρχίσουν οι εργασίες της 18ης Εκπαιδευτικής Διημερίδας Παιδιατρικής που διοργανώνει η παιδιατρική κλινική του Καραμανδανείου Νοσοκομείου, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΑΤΕΙ Πατρών, στο Κουκούλι.

Στόχος της Διημερίδας είναι η ενημέρωση των παιδιάτρων πάνω σε πρακτικά παιδιατρικά θέματα που καθημερινά αντιμετωπίζονται στα νοσοκομεία μας και η ευαισθητοποίηση των φορέων που έχουμε άμεση ενασχόληση με την παιδιατρική επιστήμη σε κοινωνικά θέματα.

Την Διημερίδα του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων  μπορούν να παρακολουθήσουν εκτός των Ιατρών και νοσηλευτές, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί , λογοθεραπευτές καθώς επίσης εκπαιδευτικοί και γονείς.

Η Διημερίδα να σημειωθεί, πως τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας και είναι εγκεκριμένη από τον ΕΟΦ. Επίσης, θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης με 12 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 13 Μαΐου 2017 και ώρα 14.30 το μεσημέρι.

Πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής της Διημερίδας είναι ο ιατρός Γεώργιος Κροκιδάς - Παιδίατρος-Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών, Συντονιστής Δ/ντης Παιδιατρικής Κλινικής Καραμανδανείου Ν.Π. Πατρών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being