Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η κόρη του Εμίρη του Κατάρ ξετρελάθηκε με τον οδοντωτό και τα Καλάβρυτα... ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η κόρη του Εμίρη του Κατάρ ξετρελάθηκε μ...

Η άτακτη κόρη του Εμίρη και το... παρελθόν της

Δύο μήνες μετά την τελευταία –ιγκόγκνιτο – επίσκεψη του πατέρα της Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι, μια από τις κόρες του Εμίρη του Κατάρ η Σέικα Σάρα, βρέθηκε στην Ελλάδα. Η κόρη του Εμίρη ήρθε στη χώρα μας για διακοπές και όχι για μυστικές διαβουλεύσεις σχετικά με τα πετρέλαια, όπως ο πανίσχυρος Καταριανός ηγέτης.

Αρχικά η κόρη του Εμίρη επισκέφθηκε τα Καλάβρυτα και στη συνέχεια ταξίδεψε στον πιο δημοφιλή Ελληνικό προορισμό ειδικά για τους Άραβες, το νησί τον Ανέμων. Μετά την ολιγοήμερη παραμονή της στη Μύκονο θέλησε να πάρει και μια γεύση από την Αθήνα και έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το  ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, η Σέικα Σάρα Αλ Θάνι δεν ενθουσιάστηκε με τίποτα άλλο εκτός από τον οδοντωτό σιδηρόδρομο με τον οποίο έκανε το δρομολόγιο Διακοπτό-Καλάβρυτα.

Μια διαδρομή μοναδικής ομορφιάς στη σκιά του Χελμού.

Δείτε φωτογραφίες του  kalavrytanews από την επίσκεψή της στα Καλάβρυτα.

Πρόκειται για έργο της εποχής του Χαριλάου Τρικούπη που εγκαινιάστηκε το 1896 και χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα δυσκολότερα της εποχής λόγο του δύσβατου της περιοχής.

Η διαδρομή μέσα από το φαράγγι του Βουραϊκού, με  σήραγγες και γέφυρες, μάγεψε την 36χρονη  κόρη του Εμίρη του Κατάρ που είναι ετεροθαλής αδερφή της φιλότεχνης Μαγιάσα. Η Μαγιάσα έχει ονειρευτεί να μετατρέψει το νησί Οξειά του Ιονίου σε Art Island.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η μελαχρινή πριγκίπισσα,  είχε εμπλακεί σε σεξουαλικό σκάνδαλο με 7  άνδρες στον Λονδίνο το 2016  με εκτενείς αναφορές εκείνη την περίοδο στον Βρετανικό τύπο.

Είναι ένα από τα πολλά παιδιά που έχει αποκτήσει ο Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι με τις τρεις συζύγους του, την Σέικα Μαριάμ, τη Σέικα Μοζάχ και τη Σέικα Νούρα.

Για τις επίσημες εμφανίσεις του πάντως  επιλέγει τη δεύτερη κατά σειρά σύζυγό του την υπέρκομψη  Σέικα Μοζάχ, μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο σύμφωνα με το  «Vanity Fair».

Πλέον ο Αλ Θανί έχει παραδώσει επισήμως το τιμόνι της χώρας στον γιο του Ταμίμ αλλά βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και αναλαμβάνει δράση στις ...δύσκολες αποστολές.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight