Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"ΌΧΙ" στις "εξ αποστάσεως" σπουδές από την Πρύτανι. Η ιδέα του Τμήματος Αρχιτεκτονικής Πάτρας και το δημοσίευμα του "Έθνους"

"ΌΧΙ" στις "εξ αποστάσεως...

"Το Πανεπιστήμιο είναι στην Πάτρα" λέει κατηγορηματικά η κ. Κυριαζοπούλου

Απορρίπτει κατηγορηματικά την ιδέα των "εξ αποστάσεως σπουδών" η πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών, ιδέα που αναδεικνύει η εφημερίδα "Έθνος" αποδίδοντάς την στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το δημοσίευμα του Έθνους, αναφέρει ότι οι φοιτητές της Αρχιτεκτονικής θα μπορούσαν να συνεχίσουν μαθήματα από την πόλη τους καταβάλοντας συμβολικά δίδακτρα, και αποδίδει αυτή την πρόταση "στα οικονιμικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σχολή".

Σύμφωνα λοιπόν με το "Έθνος", "σε μία προσπάθεια να επιβιώσει, το Τμήμα προτείνει στους φοιτητές που προέρχονται από την Αθήνα να επιστρέψουν στο πατρικό τους και η σχολή να φτιάξει ένα "παράρτημα" στην πρωτεύουσα και τα χρήματα που θα έδιναν οι φοιτητές για να μείνουν στην Πάτρα να καταλήγουν στον ίδιο το Τμήμα".

Ερωτηθείσα σχετικά από το thebest.gr η πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, απάντησε:

"Δεν υπάρχει καμία περίπτωση φοιτητές του Πανεπιστημίου της Πάτρας να συνεχίζουν τα μαθήματα τους από την πόλη τους. Το Πανεπιστήμιο είναι στην Πάτρα και ό,τι κι αν έχει ειπωθεί- ό,τι κι αν έχει γίνει- αυτό είναι κάτι που δε πρόκειται να γίνει.

Εάν κάποιος πρόεδρος, σε κάποιο Τμήμα έχει θέσει τέτοιο θέμα χωρίς να έχει προχωρήσει σε κάποια θεσμική ενημέρωση δε το γνωρίζω. Σίγουρα όμως η Σύγκλητος η οποία αποφασίζει δε θα επιτρέψει κάτι τέτοιο".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις