Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 20χρονος Αφγανός ο νεκρός των επεισοδίων στην Ακτή Δυμαίων- Στις 17 έφτασαν οι προσαγωγές- Όλα δείχνουν ότι πυροβολήθηκε

Πάτρα: 20χρονος Αφγανός ο νεκρός των επε...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου 20χρονου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή

13:54 Στις 17 έχουν φτάσει οι προσαγωγές  μετά το χθεσινό επεισόδιο στην Ακτή Δυμαίων που κόστισε τη ζωή ενός 20χρονου Αφγανού. Η ιατροδικαστική εξέταση είναι σε εξέλιξη όμως σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η αστυνομία έχει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο 20χρονος πυροβολήθηκε και μάλιστα από μετανάστη που με τον οποίο «ανήκαν στην ίδια ομάδα».

Φαίνεται ότι κάποιος "δικός του" σήκωσε όπλο προκειμένου να αντιμετωπίσει τους μετανάστες που έρχονταν καταπάνω τους με πέτρες αλλά αστόχησε πυροβόλησε τον 20χρονο.

Νωρίτερα

Ένας 20χρονος Αφγανός είναι ο νεκρός των χθεσινών επεισοδίων, στο λιμάνι της Πάτρας. Η Ακτή Δυμαίων βάφτηκε κόκκινη, για άλλη μία φορά, μετά από συμπλοκή μεταναστών που έχουν βρει καταφύγιο σε ΑΒΕΞ και κτίριο Λαδόπουλου.

Ένας 17χρονος μετανάστης νεκρός στην Πάτρα - Πετροπόλεμος στην παραλιακή - Σε ολονύχτια επιφυλακή η Αστυνομία

Στο σημείο (Λαδόπουλου), όπου μετέβησαν μετανάστες από το πρώην εργοστάσιο της ΑΒΕΞ, βρέθηκαν πέτρες, μια σιδερένια βέργα, τέσσερα φυσίγγια και δυο κάλυκες. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό αν προέρχονται από τα χθεσινά επεισόδια ή εάν προϋπήρχαν καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργούνται συμπλοκές στο σημείο.

Από την αστυνομία έχουν γίνει 11 προσαγωγές (όλες Αφγανών μεταναστών) ενώ σχετικά με τα αίτια του θανάσιμου τραυματισμού του 20χρονου, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναμένουν το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, τόσο για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, όσο και για τα αίτια της συμπλοκής μεταξύ των αλλοδαπών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Το χρονικό της υπόθεσης,

Αργά χθες το βράδυ μία ομάδα περίπου 70 αλλοδαπών έφυγε από τον χώρο πρώην εργοστασίου ξυλείας και κινήθηκε προς τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου «Λαδόπουλου», όπου εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο σημείο περίπου ακόμη 20 αλλοδαποί.

Έπειτα από λίγη ώρα ακολούθησε πετροπόλεμος μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε αιμόφυρτος ο 20χρονος Αφγανός. Αμέσως μετά, ο αλλοδαπός διακομίστηκε στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας», αλλά έπειτα από λίγο υπέκυψε στα τραύματά του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις