Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πετροπόλεμος μεταξύ μεταναστών έξω από λιμάνι – Άμεση η επέμβαση της Αστυνομίας

Πάτρα: Πετροπόλεμος μεταξύ  μεταναστών έ...

Έγιναν δύο προσαγωγές

16.59: Ηρεμία επικρατεί αυτή την ώρα στην Ακτή Δυμαίων, στο ύψος του νέου λιμανιού της Πάτρας, όπου νωρίτερα σημειώθηκε πετροπόλεμος μεταξύ ομάδων μεταναστών. Η ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας, που βρίσκεται στο σημείο, απώθησε τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στα πρώην εργοστάσια της ΑΒΕΞ και Λαδόπουλου, όπου έχουν βρει κατάλυμα.

Σύμφωνα, με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της επέμβασης των αστυνομικών υπήρξαν δύο προσαγωγές ατόμων. Στο σημείο επικράτησε πανικός καθώς οι πέτρες έπεφταν βροχή, ενώ διακόπηκε για λίγη ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ακτή Δυμαίων.

16.34: Τεταμένο είναι αυτή την ώρα το κλίμα έξω από τη λιμενική ζώνη στο νέο λιμάνι της Πάτρας, καθώς μαίνεται σύρραξη μεταξύ ομάδων μεταναστών, οι οποίοι μάλιστα πετούν πέτρες! Επί τόπου βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ακτή Δυμαίων έχει διακοπεί.

Νωρίτερα

Πολυπληθής είναι η παρουσία αλλοδαπών αυτή την ώρα στην παραλιακή της Πάτρας, στο ύψος του νέου λιμένα. Καθημερινά εξάλλου επιχειρούν να μπουν σε φορτηγά και να περάσουν στην Ιταλία.

Αυτή την ώρα εκτιμάται ότι σητν παραλιακή βρίσκονται περί τα 400 άτομα. Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και διμοιρια των ΜΑΤ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις