Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

NAVONA CLUB DI OGGI ANNIVERSARY PARTY: ΑΡΓΥΡΟΣ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ Κ.Α. ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΑΡΑΒΙΩΤΗ

NAVONA CLUB DI OGGI ANNIVERSARY PARTY: Α...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Παρέλαση επωνύμων στη Γεροκωστοπούλου

Ένα «μπουκέτο» λαμπερών αφίξεων από επώνυμα και περιζήτητα πρόσωπα της διασκέδασης, της τηλεόρασης, της μόδας, των επιχειρήσεων απογείωσαν το πληθωρικό anniversary party για τη συμπλήρωση 19 χρόνων λειτουργίας του ονομαστού Navona Club di Oggi με οικοδεσπότη τον Ακη Καραβιώτη:  Κωνσταντίνος Αργυρός, Κατερίνα Καινούριου, Χάρης Σιανίδης, Νίκος Αναδιώτης, Γιώργος Γιγουρτάκης, Δημήτρης Φιντιρίκος, Γιώργος Πιθαράς έσμιξαν στην οδό Γεροκωστοπούλου για τα πιο εκρηκτικά «χρόνια πολλά» μέχρι πρωίας. Από την Πάτρα, έδωσαν το παρών η πρώην Σταρ Ελλάς Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το γνωστό μοντέλο Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος, η όμορφη πατρινή σύζυγος του Νίκου Αναδιώτη Βάσω Σταματοπούλου, καθώς και πολλοί γνωστοί συμπολίτες.

Ηταν ασυζητητί μια «μαγική» βραδιά με πολύ «γεμάτο» red carpet. Στα ενδότερα ατέλειωτος χορός, βεγγαλικά και γενέθλια τούρτα. Ο φακός εστίασε σε άκρως εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες αλλά και σε πολλά αισιόδοξα χαμόγελα. Ο Ακης Καραβιώτης υποδέχθηκε εκλεκτούς καλεσμένους από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα ενθουσιασμένος και συγκινημένος από την παρουσία τους, καθώς ήταν εκεί ως προσωπικοί του φίλοι αναγνωρίζοντας την διαρκή του προσπάθεια να συγκαταλέγεται το Navona di Oggi στα κορυφαία κέντρα της ελληνικής επικράτειας. Σε καιρούς δύσκολους, η απήχηση, η εξέλιξη και η παραμονή του club στην «πρώτη γραμμή» ήταν ένας μεγάλος αγώνας που απέφερε το ζητούμενο: την αγάπη του κόσμου και ειδικά της νεολαίας. Το πάρτι για τα 19 χρόνια του Navona di Oggi, έγινε «θέμα» και σε πολυδιαβασμένα αθηναικά media, ενώ το άλμπουμ με τα εορταστικά στιγμιότυπα είναι –όπως θα διαπιστώσετε- αν μη τι άλλο χορταστικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View