Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Η ωραία Κροατία

Η ωραία Κροατία

Μοναδικό πρόγραμμα στις Δαλματικές Ακτές

Μπούτβα – Κότορ – Ντουμπρόβνικ - Νησί Κόρτσουλα - Σπλιτ – Τρογκίρ –Ζαντάρ - Λίμνες Πλίτβιτσε – Ζάγκρεμπ

7 ημέρες

Αναχωρήσεις: 15, 22, 29/07, 05, 12, 19/08

1η μέρα: Αθήνα - Ποντγκόριτσα - Μπιέλα
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και πτήση για την πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, τηνΠοντγκόριτσα. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στην Μπιέλα. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μπιέλα -Μπούτβα- Κότορ

Πρωινό και αναχώρηση. Ξεκινώντας το πρόγραμμά μας θα δούμε πανοραμικά το νησάκι του Αγίου Στεφάνου και θα συνεχίσουμε με κατεύθυνση την πρωτεύουσα του Τουρισμού της χώρας, τηνΜπούτβα, με τη Μεσαιωνική αρχιτεκτονική στην παλιά πόλη, ταστενά της δρομάκια και τα όμορφα μικρά της καταστήματα. Μέσα από μια φανταστική διαδρομή φτάνουμε στο μοναδικό Μεσογειακό φιόρδ, στον κόλπο του Κότορ, που προστατεύεται από την UNESCO. Θα περπατήσουμε στη μικρή ναυτική πόλη του Πέραστ και στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για την παλιά πόλη του Κότορ, χτισμένη στους πρόποδες απότομων λόφων, περιτριγυρισμένη από τείχη 4,5 χιλιομέτρων τα οποία χρονολογούνται από το 15ο αιώνα, με πολλές εκκλησίες και παλιά αριστοκρατικά σπίτια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

3η μέρα: Ντουμπρόβνικ - Νέουμ
Πρωινό και αναχώρηση για το «Μαργαριτάρι της Αδριατικής», την παλιά πόλη του Ντουμπρόβνικ, μνημείο προστατευμένο από την UNESCO. Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο όπου θα δούμε τον Καθεδρικό ναό, το Κυβερνείο, το παλιό λιμάνι και πολλά Μεσαιωνικά κτίρια. Χρόνος ελεύθεροςστην όμορφη πόλη. Μεταφορά στο Νέουμ και άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: Νησί Κόρτσουλα
Πρωινό και αναχωρούμε για το νησί Κόρτσουλα, την Κόρκυρα Μέλαινα των Αρχαίων Ελλήνων, που θεωρείται η γενέτειρα του Μάρκο Πόλο και είναι γνωστό για τα λατοµεία µαρµάρων. Οι κάτοικοι του νησιού ήταν διάσηµοι λιθοπελεκητές, θαλασσοπόροι και ναυπηγοί που άφησαν τα σηµάδια τους σε όλο τον κόσµο! Θα δούµε στην κεντρική πλατεία το κυριότερο µνηµείο της πόλης, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μάρκου, το οµορφότερο κτίριο του νησιού, το παλάτι του Αρχιεπισκόπου και τον πύργο Ζαχράν. Θα απολαύσουμε έναν περίπατο στους πλατείς λιθόστρωτους δρόµους. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα: Νέουμ-Σπλιτ-Τρογκίρ- Ζαντάρ
Πρωινό και αναχώρηση για το γραφικό Σπλιτ, ένα από τα πιο σημαντικά λιμάνια της Αδριατικής που το διάλεξε ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Διοκλητιανός για να χτίσει το παλάτι του. Ακολουθεί το Μεσαιωνικό Τρογκίρ, σε μία ακόμα πανέμορφη περιοχή της Κροατίας. Πορεία για το Ζαντάρ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα: Ζαντάρ- Λίμνες Πλίτβιτσε- Ζάγκρεμπ
Πρωινό και ξεκινάμε τηνπεριήγησή μας στο Ζαντάρ. Με Μεσογειακό κλίμα, ιστορικά μνημεία και μαγευτικές παραλίες το Ζαντάρ θυμίζει Ελληνικό νησί! Αποτελεί το ιστορικό κέντρο της Δαλματίας και την έδρα της Ρωμαιοκαθολικής Αρχιεπισκοπής. Η παραλιακή πόλη της Κροατίας φιλοξενεί καλοδιατηρημένα Μεσαιωνικά κτίρια με Ενετικές και Ιταλικές επιρροές. Χτισμένη σε μια χερσόνησο, η παλιά πόλη περιβάλλεται από τείχος και αρκετά μνημεία της έχουν χαρακτηριστεί ως μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO. Συνεχίζουμε για ένα από τα σπάνια θαύματα της φύσης, τις λίμνες Πλίτβιτσε και τους καταρράκτες που τις ενώνουν. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την πανέμορφη πρωτεύουσα της Κροατίας, το Ζάγκρεμπ, με πολλά καλοδιατηρημένα κτίρια του 19ου αιώνα.

7η μέρα: Ζάγκρεμπ - Αθήνα
Πρωινό και στη συνέχεια περίπατος στο Ζάγκρεμπ, στη λεωφόρο Κυρίλλου και Μεθοδίου, την πλατεία του Αγίου Μάρκου, το Δημαρχείο, την άνω πόλη, τον Καθεδρικό ναό, την Αρχιεπισκοπή και άλλα αξιοθέατα. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

Κόστος κατ’ άτομο

Αναχωρήσεις

Early Booking

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

15, 22, 29/07, 05, 12, 19/08

675€

695€

+165€

595€

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Ποντγκόριτσα / Ζάγκρεμπ -Αθήνα με AegeanAirlines
  • Μεταφορές/περιηγήσεις όπως στο πρόγραμμα
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* βάσει προγράμματος
  • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία καθημερινά
  • Έμπειρος Αρχηγός/Συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλος καυσίμων 150€
  • Checkpoint 20€
  • Είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα, Λίμνες Πλίτβιτσε (15 – 24€)

Πτήσειςμε την AegeanAirlines

Από

Προς

Αναχώρηση

Άφιξη

Αριθμός Πτήσης

Αθήνα

Ποντγκόριτσα

17.25

18.05

Α3 974

Ζάγκρεμπ

Αθήνα

16.15

19.35

Α3 781

Τα ξενοδοχεία μας ή παρόμοια

Μπιέλα: ParkHotel 4*, DelfinHotel 4*

Νέουμ:Grand Hotel Neum 4*

Ζαντάρ:Kolovare Hotel 4*

Ζάγκρεμπ: Panorama Hotel 4*

Γενικές σημειώσεις εξωτερικού:

  1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .
  4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
  6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
  7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35
  8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το checkout.

ΚρατήσειςΠληροφορίες: Fastravel by Keramidas - Όθωνος Αμαλίας 12A, Πάτρα

Tηλέφωνο: 2610 622500

http://www.fastravel.gr

E-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life